Porcelán tortatál 2 emeletes leveles madaras

SKU: 4107360
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 06 December - 08 December
Előnyök:
  • 440.37 Vivre pont i
14679 Ft
Leírás

Porcelán tortatál 2 emeletes leveles madaras motívumokkal. Nemcsak sütemények, de szendvicsek, kekszek, gyümölcsök izgalmas tálalásához is tökéletes választás.

Mérete: az alsó tál méretre: 26 cm


Clayre & Eef
A Clayre & Eef márka története 1994-ben kezdődik, egy mesés kis holland faluban, ahol két testvér családi vállalkozásba kezd. A márka a mai napig őrzi a családias jelleget, az évek során hozzájuk csatlakozó barátokkal, ismerősőkkel, akik mind ugyanazzal a lelkesedéssel és szakértelemmel igyekeznek otthonainkat még otthonosabbá tenni. A jelenben a Clayre & Eef egy teljeskörű lakberendezési portfóliót tudhat magáénak, amelynek nagyrésze kézzel készült vázlatok alapján készült, és romantikus, rusztikus, nosztalgikus hangulatot áraszt.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.