Vintage rózsa virágos madaras porcelán csésze aljjal

SKU: 4109325
Kézbesítés:
 • Kézbesítési idő: 25 április - 29 április
6640 Ft 6983 Ft (-4%) ?
Leírás

Vintage stílusú, rózsa virágos és madaras porcelán csésze hozzá illő aljjal. Elegáns és romantikus megoldás egy finom csésze tea vagy kávé stílusos elfogyasztásához. 

 •  Porcelán
 •  Klasszikus
 •  0,30 kg
 •  12*9*7 cm / Ø 14*2 cm / 220 ml

  Hasonló termékek
  Clayre & Eef
  A Clayre & Eef márka története 1994-ben kezdődik, egy mesés kis holland faluban, ahol két testvér családi vállalkozásba kezd. A márka a mai napig őrzi a családias jelleget, az évek során hozzájuk csatlakozó barátokkal, ismerősőkkel, akik mind ugyanazzal a lelkesedéssel és szakértelemmel igyekeznek otthonainkat még otthonosabbá tenni. A jelenben a Clayre & Eef egy teljeskörű lakberendezési portfóliót tudhat magáénak, amelynek nagyrésze kézzel készült vázlatok alapján készült, és romantikus, rusztikus, nosztalgikus hangulatot áraszt.

  Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.