Ferla szőnyeg, modell 5902, 80x150cm, fonalvastagság 200g

SKU: 4181622
Előnyök:
  • 1830 Vivre pont i
61000 Ft
Elkelt
  • Erre a termékre ingyenes a szállítás.
Leírás

FERLA – A magyar gyapjúszőnyeg márkája

Öltöztesse fel Ön is otthonát páratlan szőnyegünkkel!

Mitől olyan különlegesek a FERLA szőnyegek?

  • Természetesek és kiváló minőségűek – 100% gyapjúfonalból készülnek (2 fonalvastaságban 120gr, 200gr)
  • Designer szőnyegek – Mintájukat Horváth Evelin textiltervező tervezte kizárólagosan számunkra
  • Kézzel szőtt egyedi darabok – Minden egyes szőnyeg kézzel szőve, rendelésre készül el
  • Hazai gyártás – sok évtizedes szakértelemmel és tapasztalattal hazai üzemben készítjük szőnyegeinket

Miért válassza Ön is a FERLA szőnyegeket?

  • A gyapjú ősidők óta velünk élő, nemes alapanyag, mely napjainkban reneszánszát éli, jelenléte a térben természetközeli meleg hangulatot idéz
  • Fenntartható, hiszen élettartama nagyon hosszú, akár több nemzedéket is kiszolgálhat, melyet időtlen mintáinak is köszönhet
  • Padlófűtésnél is használható – A gyapjú természetes adottságainál fogva kiváló hőtartó, de ugyanakkor lélegző anyag.
  • Szőnyegeink természetes textúrájánál és letisztult mintázatuknál fogva könnyen simulnak akár a skandináv stílusú minimal, bohó, klasszikus enteriörökbe is.

 

Tisztítás:

 

A gyapjú természetes lanolinos bevonatának köszönhetően alapvetően taszítja a port és a koszt, de kiválóan porszívózható is.  A rá cseppenő folyadék egy papírtörlő segítségével könnyen eltávolítható. Makacsabb szennyeződés esetén kevés szappanos, langyos vízzel tisztíthatjuk. Felülete igény szerint otthon is impregnálható.

Használat:

Szőnyegeink kétoldalasak, ezért érdemes őket legalább évente kétszer megfordítani, hogy felületük egyforma mértékben nemesedjen.

 

 

Ön most jelenleg a világszerte elérhető néhány száz minta közül az egyiket nézi. Egyedi méretben is kapható, akár cserélhetőek a színek is a mintában – kérem vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal ez ügyben!

2200 / 2600 gr súlya van négyzetméterenként, mely pont ideális súly egy minőségi szőnyegnek!

Az első fotó a mintázatot mutatja, a második fotó pedig az anyagmintát.

A szőnyeget egyedileg számodra, rendelés alapján készítjük el a kívánt méretben. A kézimunka és a fonal természetessége révén max. 5% eltérés lehet a szőnyeg mintájában és méretében egyaránt. A különböző méretű szőnyegeknél a minta arányai is eltérhetnek attól, amit a képen látsz.


Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.