Macska alakú etetőállomás macskák és kutyák számára Navaris, 51991.01

SKU: 4182794
  • Egy darab maradt
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 01 Augusztus - 02 Augusztus
21769 Ft
Leírás

Segítsen enyhíteni kedvence nyakán a túlzott feszültséget, miközben egy pohár vizet fogyaszt vagy eszik az ételt ezzel a Navaris emelt táltartóval, amelyet arra terveztek, hogy enyhítse a kényelmetlenséget, amikor lehajol etetni.

Tálok

Mivel a tálak táplálékra és vízre is alkalmasak, ha csak 1 macskája van, ez a Navaris emelt etetőállomása kiválóan működik, mint egy helyen, ahol kedvence minden eledelét és italszükségletek. Ha két házi kedvence van, akkor mindkettőt könnyedén etetheti egyszerre.

Kényelem

A hajlítás és az evés némi terhelést okozhat a nyakon szeretett állatodról. A megemelt etetőállvánnyal azonban ez a fájdalom csillapodik, mivel kényelmesebb magasságot biztosít kedvence etető- vagy vizesedényének.

Tisztítás

Ha A macska rendetlen evő, ne félj. A bambusz és fém állvány könnyen tisztára törölhető, a kerámia edények pedig kézzel moshatók.

Környezetvédelem

A bambusz fenntartható anyag ami nem törik, ellentétben a fával és az olcsó műanyaggal. Segítsen létrehozni egy fenntarthatóbb világot a Navaris bambusz termékének kiválasztásával.

Műszaki adatok

Méretek: 33 x 20 x 15 cm (13 x 7,9) x 5,9 hüvelyk)

Anyagok: bambusz, kerámia, fém

Súly: 880 g (1,95 font)

Szállítás

1 x állvány

2 x tálak


KINEK: Macskák.
KINEK: Kutyák.
Terméktípus: Tál.
Anyag: Bambusz.
Anyag: Kerámia.
Anyag: Fém.
Szín: Fehér.
Szín: Barna.
Alak: Kerek.
Derék: Közepes.
Jel: Navaris.
Kategória: Állatketrecek és adapterek.
Hasonló termékek
Műszaki adatok
Súly: 0,930 Kg
A felület sütiket használ.