Pillangók és százszorszépek 2 lány 6 részes ikerágynemű

SKU: 4289797
9253 Ft
Elkelt
Leírás

Válasszon minőségi finom ágyneműt és virágmintát, hogy megállítsa a melankóliát a hálószoba ajtajában, és új életet adjon ágyának. A Finet egy 100% pamutból előállított, meghatározott módon kezelt anyag, amely puhává, rugalmassá, ugyanakkor ellenállóvá teszi a textúrát, olyan ellenállóvá A kapott ágynemű jó ideig újszerű lesz. Mivel pamutból készült, még meleg éjszakákon is lélegzik a bőr. Az ágyneműk átlátszó műanyag huzatokba vannak csomagolva. Ágynemű megegyezik a bemutató képpel. 

A finom ágynemű előnyei:

 - fokozott kényelem 

- megtartja a hőt, miközben hagyja, hogy a bőr lélegezzen; 

- nagyon puha anyag; 

- hosszú ellenállás az időben; 

- könnyen karbantartható 

- normál mosás 

- nincs szükség öblítőre 

- nincs szükség vasalásra. 

INFORMÁCIÓ: A fotók prezentációs célokat szolgálnak, így a bemutató fotó és a termék között a képfeldolgozás miatt kisebb színbeli eltérések lehetnek. 

FIGYELEM: A párnahuzatokon lévő nyomatok a paplanon lévő nyomat bármely részét képezhetik, attól függően, hogy az anyagot a vágási folyamat során hogyan vágják.

Hasonló termékek
Műszaki adatok
Súly: 2.5 Kg

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.