Konzolasztal, 120 x 35 x 76 cm, újrahasznosított tömörfa

SKU: 4292727
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 30 április - 02 Május
85070 Ft 85925 Ft RRP ?
Leírás

Ez a fából készült konzolasztal stílusos, mégis praktikus. Étkezőasztalként vagy íróasztalként használható. A kifinomult kialakításnak köszönhetően ez a végasztal minden szoba fénypontja lesz.

Ez a dekoratív asztal újrahasznosított tömör fából és elektrosztatikusan festett acélból készül, ami lehetővé teszi, hogy különösen robusztus és tartós legyen. Az újrahasznosított fa bútorok különböző fa esszenciák, például teak, mangó és akác jellemzőivel rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy az újrahasznosított fa megőrzi ezeknek a különböző faesszenciáknak a jellemzőit. Az újrahasznosított fa már öregszik, erodálódik és szárad, ezért nem zsugorodik és nem hajlik. A gyártási folyamat minden lépését a legnagyobb gondossággal végezzük, legyen szó polírozásról, festésről vagy lakkozásról. A teremtés kivitelezése és a vonzó faanyag eredetiséget ad minden bútornak, így kissé eltér a többitől. Az összeszerelés egyszerű.

Fontos megjegyzés: A fa rostjai és színei darabonként változhatnak, mindegyik konzolasztal egyedi; A szállítás véletlenszerű.

  • Anyaga: Újrahasznosított fa és elektrosztatikusan festett acélkeret
  • Méretek: 120 x 35 x 76 cm (H x Sz x M)
  • Teljesen kézzel készített
  • Polírozott, festett és lakkozott

Mennyiség a csomagban: 1.
Válassza ki a színt: Többszínű.
Súly: 16,2.
Kötet: 0,083.
Méret: Nem.
SICAP felvásárlások: Ha SICAP-on keresztül szeretne rendelni, kövesse az alábbi lépéseket:
1. Válassza ki a SICAP-on keresztül megrendelni kívánt termékeket - lehetőleg írja le a termékkódokat
2. Lépjen kapcsolatba egyik operátorunkkal, hogy megadja nekünk az összes részletet.
Promo: Bútorok és fa tárgyak belül.
Hasonló termékek
Műszaki adatok
Súly: 16.2 Kg

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.