49900 Ft 52498 Ft (-4%) ?
Elkelt
  • Erre a termékre ingyenes a szállítás.
Leírás

Unknown Image

A vállalatot 2003-ban alapították, első termékcsaládját a japán MAC és Mcusta cégekkel együttműködve működtette. A japán filozófiák és hagyományok mélyen beépültek a kések DNS-ébe. Az a benyomás marad, hogy a japán kések élesebbek maradnak és tovább tartják az élüket, így jobban vágnak, mint az európai kések.
Négy évnyi tapasztalat után létrejött a Samura márka - a japán késes hagyományok és az európai megbízhatóság szimbiózisa. A Samura kések a legjobb japán és svéd acélból készülnek, 58-61 HRC-re edzve. A pengék japán formájúak és a gerinctől finoman kúposodnak, ami fantasztikus vágási teljesítményt biztosít. A Samura pengéket 17 fokos szögre élezik, ami több, mint a japán pengéké, de kevesebb, mint az európai pengéké. A legfinomabb modern fogantyúanyagokat is használjuk.
A vállalat precíziós vezérelve, hogy az innováció folyamatos. 2008-ban indult el az első kerámiakések sorozata. Jelenleg 18 késcsaládot gyártanak, valamint konyhai kiegészítők széles választékát. A vállalat minden évben legalább három új késcsaládot hoz létre.


Termékleírás

- A szerb szakácskés az új trend a szakácsok körében, és nagy a kereslet iránta. Felépítése hasonlít a bárdéhoz, de nem ugyanolyan érzés a kézben.

- Egyetlen darab AUS-8 minőségű acélból kovácsolták, amelynek keménysége a Rockwell-skálán 58-59-es.

- A fogazott kés mindig jó választás, ha gyorsan kell vágni és aprítani. A kés barna ökobőr tokban és díszdobozban kerül forgalomba.


Anyag: otel AUS-8.
terméktípus: Kés.
Típus: Szerb szakács.
Kezelje Az Anyagot: G10.
Hossz ( cm ): 30.
Penge hossza ( cm ): 18.
Fa konstrukció: Kézzel mossa, majd száraz törlőkendővel törölje le..
Szín: Kék / Ezüst.
Keménység ( HRC ): 59.
Termékek ugyanabból a márkából
Termékek ugyanattól az eladótól

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.