Ibili bögre, rozsdamentes acél, 11x11 cm, ezüstözve

SKU: 4331542
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 11 December - 19 December
1765 Ft 4706 Ft RRP ?
Leírás

Unknown Image

Az IBILI Menaje konyhai termékek gyártásában szerzett kereskedelmi tapasztalata 1942-re nyúlik vissza.

Innovatív filozófiája és a piachoz való alkalmazkodása olyan vállalatot hozott létre, amely az ügyfelek iránti elkötelezettségre és a minőségi szolgáltatásra összpontosít.

Jelenleg egy több mint 2000 referenciát tartalmazó konyhai termékkatalógust kínál a Marcos Larrañaga y Cia, SA csoport által Alegria-Dulantzi-ban (Alava) épített új, 16 000 m2-es logisztikai raktárban, amelyhez az IBILI Menaje tartozik, a tökéletes ügyfélkiszolgálás garantálása érdekében.

Termékleírás

A bögre teljes egészében rozsdamentes acélból készült.


Anyag: Rozsdamentes Acél.
terméktípus: Csésze.
Típus: Hagyományos.
Méret ( cm ): 11 x 11.
Magasság ( cm ): 11.
Átmérő ( cm ): 11.
Kapacitás ( ml ): 1000.
Hobogó kompatibilitás: Gáz.
Fa konstrukció: Kézi / automatikus mosás.
Alak: Kerek.
Color_64: Ezüstszín.
Hasonló termékek
ibili
Az Ibili márka Algériából származik több, mint hetven év tapasztalattal a piacon és főző kellékek gyártására specializálódott. A márka védjegye az innovatív és sokoldalú kivitelezés, amely minden kollekcióját jellemzi, mindig a leghatékonyabb technológiákat alkalmazva és figyelembe véve a vásárlók igényeit. Az Ibili a jelenben egy nemzetközi szinten népszerű márka, amely plusz kényelmet és minőséget hoz konyháinkba.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.