Ibili-Clasica edény, rozsdamentes acél 18/10/bachelit, 20x9 cm, ezüst/fekete

SKU: 4331543
  • Gyors kiszállítás
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 12 December - 20 December
7379 Ft 11902 Ft RRP ?
Leírás

Unknown Image

Az IBILI Menaje konyhai termékek gyártásában szerzett kereskedelmi tapasztalata 1942-re nyúlik vissza.

Innovatív filozófiája és a piachoz való alkalmazkodása egy olyan vállalatot hozott létre, amely az ügyfelek iránti elkötelezettség és a minőségi szolgáltatás felé orientálódik.

Jelenleg egy több mint 2000 referenciát tartalmazó konyhai termékkatalógust kínál a Marcos Larrañaga y Cia, SA csoport által Alegria-Dulantzi-ban (Alava) épített új, 16 000 m2-es logisztikai raktárban, amelyhez az IBILI Menaje tartozik, a tökéletes ügyfélkiszolgálás garantálása érdekében.

Termékleírás

A serpenyő 18/10 rozsdamentes acélból készült.
Bakelit fogantyúval és öntőnyílással rendelkezik.


Anyag: 18/10 rozsdamentes acél.
terméktípus: Lábas.
Típus: Univerzális.
Kezelje Az Anyagot: Bakelit.
Szín: Ezüst / Fekete.
Fogantyú színe: Fekete.
Méret ( cm ): 20 x 9.
Magasság ( cm ): 9.
Átmérő ( cm ): 20.
Kapacitás ( ml ): 2400.
Hobogó kompatibilitás: Minden.
Fa konstrukció: Kézi / automatikus mosás.
Hasonló termékek
Műszaki adatok
Méret 20 x 9
ibili
Az Ibili márka Algériából származik több, mint hetven év tapasztalattal a piacon és főző kellékek gyártására specializálódott. A márka védjegye az innovatív és sokoldalú kivitelezés, amely minden kollekcióját jellemzi, mindig a leghatékonyabb technológiákat alkalmazva és figyelembe véve a vásárlók igényeit. Az Ibili a jelenben egy nemzetközi szinten népszerű márka, amely plusz kényelmet és minőséget hoz konyháinkba.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.