3 darabos készlet Ibili-Clasica tésztagyűrűk, rozsdamentes acélból, 7-8-10/4,5 cm, ezüstözött, ezüstözött

SKU: 4331544
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 11 December - 19 December
3941 Ft 7381 Ft RRP ?
Leírás

Unknown Image

Az IBILI Menaje konyhai termékek gyártásában szerzett kereskedelmi tapasztalata 1942-re nyúlik vissza.

Innovatív filozófiája és a piachoz való alkalmazkodása olyan vállalatot hozott létre, amely az ügyfelek iránti elkötelezettségre és a minőségi szolgáltatásra összpontosít.

Jelenleg egy több mint 2000 referenciát tartalmazó konyhai termékkatalógust kínál a Marcos Larrañaga y Cia, SA csoport által Alegria-Dulantzi-ban (Alava) épített új, 16 000 m2-es logisztikai raktárban, amelyhez az IBILI Menaje tartozik, a tökéletes ügyfélkiszolgálás garantálása érdekében.

Termékleírás

A készlet 3 darab 7-8-10 centiméter átmérőjű és 4,5 centiméter magas tésztagyűrűt tartalmaz.


Anyag: Rozsdamentes Acél.
terméktípus: Fúrószár.
Típus: Tészta gyűrűk.
Méret ( cm ): 7-8-10 / 4.5.
Magasság ( cm ): 4.5.
Átmérő ( cm ): 7-8-10.
Fa konstrukció: Kézi mosás.
Alak: Kerek.
Color_64: Ezüst.
Hasonló termékek
Műszaki adatok
Méret 7-8-10 / 4.5
ibili
Az Ibili márka Algériából származik több, mint hetven év tapasztalattal a piacon és főző kellékek gyártására specializálódott. A márka védjegye az innovatív és sokoldalú kivitelezés, amely minden kollekcióját jellemzi, mindig a leghatékonyabb technológiákat alkalmazva és figyelembe véve a vásárlók igényeit. Az Ibili a jelenben egy nemzetközi szinten népszerű márka, amely plusz kényelmet és minőséget hoz konyháinkba.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.