Fazék ORHIDEA TWIN 1,3 L, LILA, önöntöző és kanóc

SKU: 4355460
  • Gyors kiszállítás
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 12 December - 14 December
1253 Ft 1523 Ft RRP ?
Leírás

VÁLASZT!!! ORCHID TWIN 1,3 l-es edények, LILA, önöntözővel és kanóccal
Ha gyönyörű dekorációt szeretne az orchideájának, bemutatunk egy egyedi edényt hozzájuk, vízelvezető rendszerrel, automata öntözéssel kanócos és vízszintszabályozással.
2 részből áll:
A belső cserép, amelybe maga az orchidea ültethető. A belső edény alján lyukak találhatók a felesleges víz elvezetésére, valamint egy kanócos öntözőrendszer biztosítja a növény számára szükséges vizet. Ez különösen kényelmes, ha nem lehet elegendő időt fordítani az orchideára, különösen nyaraláskor, üzleti úton.
A külső edény kiváló minőségű műanyagból készült, tökéletesen polírozott, gyönyörű és gazdagon fényes színű, a belső edény mérete 15 cm magas és 12,5 cm átmérőjű, űrtartalma 1,3 liter.
A külső edény egyben tárolótartály is, amelybe az orchidea öntözése során a felesleges vizet leeresztik. Az orchidea edény alján található ablak lehetővé teszi a vízszint szabályozását, és ha szükséges, időben töltse fel.


Hasonló termékek

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.