Satar Fissman-Kensei Kojiro, acél AUS-8, 17 cm, ezüst/fekete

SKU: 4357958
  • Gyors kiszállítás
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 22 április - 30 április
17780 Ft 18713 Ft (-4%) ?
Leírás

Unknown Image

2008-as alapítása óta a FISSMAN a konyhai eszközök és kiegészítők legnagyobb gyártójává vált. A vállalat központja Hongkongban található, és világszerte vannak képviselői. Az ázsiai és európai raktározási terminálok lehetővé teszik a logisztikai költségek optimalizálását és a gyártási folyamat racionalizálását. A FISSMAN több mint 3000 konyhai terméket és kiegészítőt gyárt otthonra, éttermekbe, kávézókba és bárokba. A FISSMAN vezető szerepet tölt be a konyhai eszközök gyártásában, és magas színvonalat állít fel ezen a területen. A vállalat előnye az innováció. A vállalat folyamatosan hű marad ahhoz az elképzeléséhez, hogy minden innovációt bevezessen a konyhai eszközök gyártásába. Az egyes elemek funkcionalitásának maximalizálása. A vállalat alapítása óta a minőségi szabványok a legmagasabbak maradtak. Minden termék kiváló minőségű, környezetbarát és biztonságos anyagokból készül. A FISSMAN tervezői egyedi, felismerhető stílust teremtenek. A vállalat olyan termékeket gyárt, amelyek nem csupán funkciójukat töltik be, hanem belsőépítészeti dekorációként és önkifejezési eszközként is szolgálnak. A vállalat fenntartható fejlődési elveinek alapja a tudás, a készségek és a kitartás. Az ügyfelek igényeihez igazodva a vállalat évente mintegy 1000 új terméket dob piacra. A vállalat kínálatának bővítése a piackutatáson és a fogyasztói igényeken alapul.


Termékleírás

- A konyhai világban azt mondják, hogy a konyha legfontosabb eszköze a jó kés. Egy helyesen megválasztott kés nagy segítséget jelenthet mindenféle étel elkészítésében.


- A konyhai bárd a megbízható barátod a konyhában. Erős és széles, téglalap alakú pengével rendelkezik, amely ideális vágáshoz, nagy gyümölcsök és zöldségek aprításához, hús és hal elkészítéséhez.


- Korrózióálló és tartós a speciális hidegkeményítési technológiának köszönhetően Korudo fémből készült, a Rockwell-skála szerinti 58 HRC optimális szinten. A penge japán, magas széntartalmú AUS-8 acélból készült, ez az acél nagyon tartós és nagyon jól élesedik.


- A penge kézzel van élezve 6000-es szemcseméretű, vízbázisú kövön a tökéletes élesség érdekében. A vágási szög egyenletes a mindkét oldalon 15-17°-os élezésnek köszönhetően. A kés markolata kiváló minőségű, vízálló, kopásálló G-10 anyagból készült, amely tökéletesen ellenáll mind az alacsony, mind a magas hőmérsékletnek, és ennek köszönhetően a kés nem csúszik ki a kezéből, és nem szívja magába az idegen szagokat.


- Ezüst dombornyomott, textúrázott kartonpapír csomagolásban kerül forgalomba, amely nem hagyja hidegen a valódi, kiváló minőségű kések ismerőit.


Anyag: otel AUS-8.
terméktípus: Vágó munkás.
Típus: Konyha.
Kezelje Az Anyagot: G10.
Szín: Ezüst / Fekete.
Fogantyú színe: Fekete.
Hossz ( cm ): 30.5.
Penge hossza ( cm ): 17.
Tömeg ( kg ): 0.517.
Karbantartás és tisztítás: Kézzel mossa, majd száraz törlőkendővel törölje le..
Keménység ( HRC ): 58-59.

Hasonló termékek

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.