Fissman-Kensei Musashi univerzális kés, 67 rétegű damaszkuszi acél, 11 cm, ezüst/fekete színben

SKU: 4357960
  • Gyors kiszállítás
  • Még 3 darab érhető el
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 18 április - 26 április
19850 Ft 20222 Ft (-1%) ?
Leírás

Unknown Image

2008-as alapítása óta a FISSMAN a konyhai eszközök és kiegészítők legnagyobb gyártójává vált. A vállalat központja Hongkongban található, és világszerte vannak képviselői. Az ázsiai és európai raktározási terminálok lehetővé teszik a logisztikai költségek optimalizálását és a gyártási folyamat racionalizálását. A FISSMAN több mint 3000 konyhai terméket és kiegészítőt gyárt otthonra, éttermekbe, kávézókba és bárokba. A FISSMAN vezető szerepet tölt be a konyhai eszközök gyártásában, és magas színvonalat állít fel ezen a területen. A vállalat előnye az innováció. A vállalat folyamatosan hű marad ahhoz az elképzeléséhez, hogy minden innovációt bevezessen a konyhai eszközök gyártásába. Az egyes elemek funkcionalitásának maximalizálása. A vállalat alapítása óta a minőségi szabványok a legmagasabbak maradtak. Minden termék kiváló minőségű, környezetbarát és biztonságos anyagokból készül. A FISSMAN tervezői egyedi, felismerhető stílust teremtenek. A vállalat olyan termékeket gyárt, amelyek nem csupán funkciójukat töltik be, hanem belsőépítészeti dekorációként és önkifejezési eszközként is szolgálnak. A vállalat fenntartható fejlődési elveinek alapja a tudás, a készségek és a kitartás. Az ügyfelek igényeihez igazodva a vállalat évente mintegy 1000 új terméket dob piacra. A vállalat kínálatának bővítése a piackutatáson és a fogyasztói igényeken alapul.


Termékleírás

- A konyhai világban azt mondják, hogy a konyha legfontosabb eszköze a jó kés. Egy helyesen megválasztott kés nagy segítséget jelenthet mindenféle étel elkészítésében.


- A kés kisebb, mint egy szakácskés, de valamivel nagyobb, mint egy zöldségkés, így számos konyhai feladathoz kiváló eszköz. Az univerzális kés ideális különböző fűszernövények, fokhagyma, gyömbér, valamint zöldségek és kisebb húsdarabok aprítására.


- Korrózióállóság és tartósság a speciális Korudo hidegkeményítési technológiának köszönhetően a Rockwell-skála 61 HRC értékénél. A damaszkuszi penge 67 réteg tartós VG-10 szuper rozsdamentes acélból készült.


- A kést kézzel élezzük 6000-es szemcseméretű, vízbázisú kövön a tökéletes élesség érdekében. A vágási szög egyenletes a mindkét oldalon 15-17°-os élezésnek köszönhetően. A kés markolata kiváló minőségű, vízálló, kopásálló G-10 anyagból készült, amely tökéletesen ellenáll mind az alacsony, mind a magas hőmérsékletnek, és ennek köszönhetően a kés nem csúszik ki a kezéből, és nem szívja magába az idegen szagokat.


- A kést ezüst dombornyomott, textúrázott kartonpapír csomagolásban árulják, amely nem hagyja hidegen az igazi, kiváló minőségű kések ismerőit.


Anyag: Damaszkuszi acél 67 réteg.
terméktípus: Kés.
Típus: Univerzális.
Kezelje Az Anyagot: G10.
Szín: Ezüst / Fekete.
Fogantyú színe: Fekete.
Hossz ( cm ): 22.5.
Penge hossza ( cm ): 11.
Karbantartás és tisztítás: Kézzel mossa, majd száraz törlőkendővel törölje le..
Keménység ( HRC ): 61±1.

Hasonló termékek

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.