Fissman-Kensei Musashi santoku kés, 67 rétegű damasztacél, 17 cm, ezüst/fekete

SKU: 4357961
  • Gyors kiszállítás
  • Még 3 darab érhető el
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 23 Május - 31 Május
40030 Ft 75820 Ft RRP ?
  • Erre a termékre ingyenes a szállítás.
Leírás

Unknown Image

2008-as alapítása óta a FISSMAN a konyhai eszközök és kiegészítők legnagyobb gyártójává vált. A vállalat központja Hongkongban található, és világszerte vannak képviselői. Az ázsiai és európai raktározási terminálok lehetővé teszik a logisztikai költségek optimalizálását és a gyártási folyamat racionalizálását. A FISSMAN több mint 3000 konyhai terméket és kiegészítőt gyárt otthonra, éttermekbe, kávézókba és bárokba. A FISSMAN vezető szerepet tölt be a konyhai eszközök gyártásában, és magas színvonalat állít fel ezen a területen. A vállalat előnye az innováció. A vállalat folyamatosan hű marad ahhoz az elképzeléséhez, hogy minden innovációt bevezessen a konyhai eszközök gyártásába. Az egyes elemek funkcionalitásának maximalizálása. A vállalat alapítása óta a minőségi szabványok a legmagasabbak maradtak. Minden termék kiváló minőségű, környezetbarát és biztonságos anyagokból készül. A FISSMAN tervezői egyedi, felismerhető stílust teremtenek. A vállalat olyan termékeket gyárt, amelyek nem csupán funkciójukat töltik be, hanem belsőépítészeti dekorációként és önkifejezési eszközként is szolgálnak. A vállalat fenntartható fejlődési elveinek alapja a tudás, a készségek és a kitartás. Az ügyfelek igényeihez igazodva a vállalat évente mintegy 1000 új terméket dob piacra. A vállalat kínálatának bővítése a piackutatáson és a fogyasztói igényeken alapul.


Termékleírás

- A konyhai világban azt mondják, hogy a konyha legfontosabb eszköze a jó kés. Egy helyesen megválasztott kés nagy segítséget jelenthet mindenféle étel elkészítésében.


- A "Santoku" japánból fordítva "három erényt" vagy "három felhasználási módot" jelent, ami önmagáért beszél. A kés kiválóan alkalmas aprításra és darálásra egyaránt. Ennek a késnek a hasznossága egyszerre sok hagyományos konyhakést kivált. Kényelmesen használható hús és hal vágásához, valamint zöldségek és gyümölcsök apró darabokra, szeletekre vagy kockákra vágásához.


- Korrózióállóság és tartósság a speciális Korudo hidegkeményítési technológiának köszönhetően a Rockwell-skála 61 HRC értékénél. A damaszkuszi penge 67 réteg tartós VG-10 szuper rozsdamentes acélból készült.


- A kés kézzel van élezve 6000-es szemcseméretű, vízbázisú kövön a tökéletes élesség érdekében. A vágási szög egyenletes a mindkét oldalon 15-17°-os élezésnek köszönhetően. A kés markolata kiváló minőségű, vízálló, kopásálló G-10 anyagból készült, amely tökéletesen ellenáll mind az alacsony, mind a magas hőmérsékletnek, és ennek köszönhetően a kés nem csúszik ki a kezéből, és nem szívja magába az idegen szagokat.


- A kést ezüst dombornyomott, textúrázott kartonpapír csomagolásban árulják, amely nem hagyja hidegen a valódi, kiváló minőségű kések ismerőit.


Anyag: Damaszkuszi acél 67 réteg.
terméktípus: Kés.
Típus: Santoku.
Kezelje Az Anyagot: G10.
Szín: Ezüst / Fekete.
Fogantyú színe: Fekete.
Hossz ( cm ): 30.5.
Penge hossza ( cm ): 17.
Karbantartás és tisztítás: Kézzel mossa, majd száraz törlőkendővel törölje le..
Keménység ( HRC ): 61±1.

Hasonló termékek
Acest site utilizează cookie-uri.