Fissman-El Toro szerb szakácskés, acél AUS-8, 18 cm, kék/ezüst

SKU: 4357963
  • Gyors kiszállítás
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 23 Május - 31 Május
34640 Ft 65557 Ft RRP ?
  • Erre a termékre ingyenes a szállítás.
Leírás

Unknown Image

2008-as alapítása óta a FISSMAN a konyhai eszközök és kiegészítők legnagyobb gyártójává vált. A vállalat központja Hongkongban található, és világszerte vannak képviselői. Az ázsiai és európai raktározási terminálok lehetővé teszik a logisztikai költségek optimalizálását és a gyártási folyamat racionalizálását. A FISSMAN több mint 3000 konyhai terméket és kiegészítőt gyárt otthonra, éttermekbe, kávézókba és bárokba. A FISSMAN vezető szerepet tölt be a konyhai eszközök gyártásában, és magas színvonalat állít fel ezen a területen. A vállalat előnye az innováció. A vállalat folyamatosan hű marad ahhoz az elképzeléséhez, hogy minden innovációt bevezessen a konyhai eszközök gyártásába. Az egyes elemek funkcionalitásának maximalizálása. A vállalat alapítása óta a minőségi szabványok a legmagasabbak maradtak. Minden termék kiváló minőségű, környezetbarát és biztonságos anyagokból készül. A FISSMAN tervezői egyedi, felismerhető stílust teremtenek. A vállalat olyan termékeket gyárt, amelyek nem csupán funkciójukat töltik be, hanem belsőépítészeti dekorációként és önkifejezési eszközként is szolgálnak. A vállalat fenntartható fejlődési elveinek alapja a tudás, a készségek és a kitartás. Az ügyfelek igényeihez igazodva a vállalat évente mintegy 1000 új terméket dob piacra. A vállalat kínálatának bővítése a piackutatáson és a fogyasztói igényeken alapul.


Termékleírás

- A konyhai világban azt mondják, hogy a konyha legfontosabb eszköze a jó kés. Egy helyesen megválasztott kés nagy segítséget jelenthet mindenféle étel elkészítésében.


- A szerb szakácskés az új trend a szakácsok körében, és nagy a kereslet iránta. Felépítése hasonlít a bárdéhoz, de a kézben nem ugyanolyan érzés.


- Egyetlen darab AUS-8 minőségű acélból kovácsolták, amelynek keménysége a Rockwell-skálán 58-59-es.


- A fogazott kés mindig jó választás, ha gyorsan kell vágni és aprítani. A kés fekete ökobőr tokban és díszdobozban kerül forgalomba.


Anyag: otel AUS-8.
terméktípus: Kés.
Típus: Szerb szakács.
Kezelje Az Anyagot: G10.
Szín: Ezüst / Kék.
Fogantyú színe: Kék.
Hossz ( cm ): 30.
Penge hossza ( cm ): 18.
Karbantartás és tisztítás: Kézzel mossa, majd száraz törlőkendővel törölje le..
Keménység ( HRC ): 58-59.

Hasonló termékek
Acest site utilizează cookie-uri.