• Gyors kiszállítás
115940 Ft 139654 Ft RRP ?
Elkelt
Leírás

Az MCT Hevelius autósülést tökéletesen az utazás szerelmeseinek tervezték. A gyermek Könnyen utazhat benne, amíg el nem éri a 36 kilogramm súlyt. A gyakorlatban ez akár 12 évet is jelent anélkül, hogy másik autósülést keresne.

Az utazások elején a gyermeket 5 pontos biztonsági övvel rögzítik. Az integrált heveder minden oldalról tartja a kis utast. Biztonsági öv viselése esetén ne felejtse el mindig helyesen beállítani őket. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy max. 1 centiméter hely lehet.

Az övek magasságának beállításakor az Ön feladata az övek magasságának beállítása. Könnyebb. Ebben az ülésben integrálva van a fejtámla helyzetébe, amelynek köszönhetően a megfelelő magasság beállításával automatikusan beállíthatja a heveder magasságát.

Az MCT Hevelius szék az alapra van szerelve, ami nagyon praktikus képességet biztosít. Az autó ajtaja felé fordíthatja. Ennek a megoldásnak köszönhetően sokkal könnyebb lesz a baba elhelyezése az ülésbe és a biztonsági övek rögzítése.

A 360 fokos elforgatási funkciónak köszönhetően az ülés megváltoztatása nélkül is módosíthatja a beállítást RWF-ről FWF-re.

A Hevelius lehetőséget ad az ülés szögének megváltoztatására is. A gyakorlatban ez egyszerűen azt jelenti, hogy ha a baba szunyókálni akar, akkor kissé megdöntheti a széket, hogy a baba feje ne essen le, és kényelmesen nyugszik a fejtámlához.

Könnyen döntheti a széket egy kézzel a gyermekek lábai alatt található zár segítségével. Ne felejtse el azonban elvégezni a változtatásokat, miközben a jármű ül, és győződjön meg arról, hogy az ülések a helyükre reteszelődnek.

A 0+/1 csoportban (0-18 kg) a gyermek hátrafelé utazik egy Isofix-szel és TopTetherrel felszerelt ülésben, és beépített biztonsági övvel lesz rögzítve.

A 2. csoportban (9-18 kg) a baba előre is nézhet. Az ülés felszerelésének módja ugyanaz marad, és a gyermek még mindig ötpontos hevederrel van rögzítve.

A 3. csoportban (15-36 kg) a gyermek csak elöl utazik. Mind a kis utas, mind az ülése hárompontos biztonsági övvel van rögzítve.

Az MCT Hevelius telepítése a gépbe egyszerű és gyors. Csúsztassa az ülés Isofix csatlakozóit az autó ülésének rögzítési pontjaihoz. , amíg kattanást nem hall. Ezután húzza a TopTether felső markolatát a hátsó ülés háttámlája fölé, és rögzítse a kijelölt helyre. A TopTether öv grafikus kijelzővel rendelkezik, amely pirosról zöldre vált, ha az öv megfelelően van kinyújtva.

Miután eltávolította az autósülés beépített ötpontos hevederét, gyermeke képes lesz használni. 3 pontos biztonsági övvel lesz rögzítve.

Az üléskárpit eltávolítható. Ha piszkos lesz, könnyen moshatja a mosógépben. A gyártó 30 Celsius fokos hőmérsékletet és enyhe mosószerek használatát javasolja.

Műszaki adatok:

Beépített Isofix alap: Igen;

Súlycsoport: 0-36 kg;

A heveder magasságának és a fejtámlának egyidejű beállítása: Igen;

Szerelési irány: előre vagy hátra;

Szerelés előre: 9-36 kg;

Hátulra szerelés: 0-18 kg;

Forgatható ülés: Igen;

Kivehető kárpit: Igen;

Tömeg (kg): 12,5;

Gyermek kora: 0-12 év.

Helyes összeszerelési mutatók: Igen;

 


Termékek ugyanabból a márkából
Termékek ugyanattól az eladótól

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.