Márványozott serpenyőkészlet, 3 db, kovácsolt alumínium, Rose Gold Line, Berlinger Haus, BH 1279

SKU: 4387200
  • Gyors kiszállítás
  • Még 2 darab érhető el
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 06 December - 08 December
30639 Ft 37002 Ft RRP ?
Leírás

Márványozott serpenyőkészlet, 3 db, 2 x normál serpenyő + 1 x kovácsolt alumínium grill serpenyő, Rose Gold Line, Berlinger Haus, BH 1279
A készlet a Berlinger Haus kiváló minőségű termékeit tartalmazza.
Ez a konyhai szett 3 darabot tartalmaz:
- 1x Berlinger Haus Rose gold Metallic Line serpenyő: 20 cm x 4,5 cm; Kapacitás : 1.0 liter
- 1x Berlinger Haus Rose gold Metallic Line serpenyő: 24 cm x 4,8 cm; Kapacitás: 1,7 liter
- 1x Grill Pan Berlinger Haus Rose arany Metál vonal: 28 cm x 28 cm x 4,1 cm; Kapacitás : 2,1 liter

Az edénykészlet kiváló minőségű alkatrészeket tartalmaz a legmagasabb német szabványok szerint. Ezek a legmagasabb minőségű termékek, kovácsolt alumíniumból készülnek és 3 márványozott réteggel vannak borítva.
Bármilyen hőforráson használhatók, például gáz, elektromos, indukciós - gáztűzhelyen, tűzhelyen, indukciós főzőlapon, és hozzájárulnak az energiafogyasztás csökkentéséhez. Ugyanakkor az edények mosása és tisztítása könnyen elvégezhető manuálisan vagy mosogatógépben. A márványozott rétegeknek köszönhetően az ételeket egészséges módon készítik el, az étel nem igényel olajat a megfelelő főzéshez, és megőrzi ízét, intenzív aromáját és értékes tápanyagait a test számára.
A márványozott felület biztosítja a tartósságot az idő múlásával és az élénkvörös burgundi kiadású fémvonal megjelenését még intenzív használat esetén is.
A főzőedények és edények elegáns és ergonomikus fogantyúval rendelkeznek.
A Berlinger Haus Burgundy Line márványozott serpenyőkészletek BH/1279 modelljei ergonomikusak és növelik a biztonságot használat közben. Színük vörös-bordó.
Az ebben a serpenyőkészletben használt anyagok környezetbarátak.
Ideális ajándékként szakácsoknak, anyáknak, barátnőknek vagy feleségeknek.


Hasonló termékek
Berlinger Haus
A Berlinger Haus főzőedényeket gyárt és forgalmaz több, mint 15 éve. Kézzel készített, prémium alapanyagú, innovatív professzionális termékcsaládját mindig a fogyasztók igényeihez igazítja. A Berlinger Haus tervezői ezekkel a termékekkel a konyhai tevékenységeknek új értelmet adnak.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.