Carl Schmidt Sohn-Kamen késkészlet, rozsdamentes acél/fa, ezüst/kék

SKU: 4398138
  • Gyors kiszállítás
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 20 Június - 28 Június
30170 Ft 59400 Ft RRP ?
  • Erre a termékre ingyenes a szállítás.
Leírás

Carl Schmidt Sohn Solingen városában a kiváló minőségű kések és evőeszközök gyártásában elért kiválóságáért részesült elismerésben. Ma Solingen továbbra is a kések központja Németországban, ahol a német kések mintegy 90% -át gyártják.

Már 1928-ban nagy sikerrel értékesítettek olyan híres késes termékcsaládokat, mint a "Continental", a "Solingia" vagy a "La Casita". Az 1829 több mint 180 éve foglalkozik kések fejlesztésével és gyártásával, és folyamatosan javította a forma és a funkció kombinációját. 

Termékleírás

• A készlet hat darabból áll:
   - 1 kés Cook penge 20 centiméter;
   - 1 Santoku késpenge 18 centiméter;
   - 1 pengés kenyér kés 20 centiméter;
   - 1 kés univerzális penge 13 centiméter;
   - 1 kés Növényi penge 9 centiméter.

 • A fogantyú tökéletesen kiegyensúlyozott és kényelmesen kezelhető.

 • A pengék egyetlen darab rozsdamentes acélból készülnek, hidegen edzettek a jobb vágás érdekében.

 
Anyag: Rozsdamentes Acél.
terméktípus: Szett.
Típus: KÉSEK.
Szín: Ezüst / Kék.
Fogantyú színe: Kék.
Méret ( cm ): 9 / 13 / 18 / 20 / 20.
Tömeg ( kg ): 2.07.
Fa konstrukció: Kézzel mossa, majd száraz törlőkendővel törölje le..
Hasonló termékek
Carl Schmidt Sohn
Carl Schmidt Sohn 1829-ben kezdte el a kard gyártást. 1830-ig a gyártás heti 2000 kardot, és több mint 100 kovácsot, darálót és munkást alkalmazott. Mivel az ipari szerszámgyártás gyorsan melegágyává váló Németországban Carl Schmidt Sohn késeket, evőeszközöket, borotvapengéket, ollót és zsebkéseket is gyártani kezdett 1869-től. Amint a tenger iránti kereslet a kések iránt nőtt, Carl Schmidt Sohn növelni kezdte a kések gyártását és kevesebb olló és borotva. Már a századfordulón a Carl Schmidt Sohn kések többségét Európába exportálták. Azóta Carl Schmidt Sohn kiváló minőségi kések és evőeszközök gyártásának kiválóságáról ismert, hosszú távú gyártástörténet alapján Solingen városában. Ma Solingen továbbra is Németország késközpontja, ahol a német kések körülbelül 90% -át gyártják. Már 1928-ban Európában nagy sikerrel értékesítették azokat a híres kés termékcsaládokat, mint a „Continental”, „Solingia” vagy „La Casita”. 1829 több mint 180 éve foglalkozik a kés fejlesztésével és gyártásával, és folyamatosan javította a forma és a funkció kombinációját.
A felület sütiket használ.