Fazék fedővel 24 cm, 4,1 liter, Forest Line, Berlinger Haus, BH 1197

SKU: 4401311
  • Gyors kiszállítás
22230 Ft 30924 Ft RRP ?
Elkelt
Leírás

Fazék fedővel 24 cm, Ebony Maple Collection, Berlinger Haus, BH 1197
a legszigorúbb német szabványok szerint készül, öntött alumíniumból, belül 3 márványréteggel borítva. Bármilyen hőforráson működik (gáz, elektromos, indukciós), így mind a tűzhelyen, mind az indukciós főzőlapon használható, így akár 45%-kal is csökkenthető az energiafogyasztás.
A fedél ellenálló üvegből készült, a fogantyúk juharfára hasonlítanak, elegáns kialakításúak, ergonomikusak és kellemes tapintásúak.
A márványozott rétegek miatt nem szükséges olajokat használni, kivéve nagyon kis mennyiségben, így egészségessé válik az étrend, miközben az étel optimálisan készül.
A Berlinger BH/1197 típusú fedős edény kézzel és mosogatógépben is tisztítható.
Átmérő: 24 cm Űrtartalom: 4,1 liter
A felhasznált anyagok ECO-barátak.
Ez egy edény, ami nem hiányozhat a konyhájából.


Gyártó: Berlinger Haus.
Terméktípus: Edény.
Szín: Szürke.
Kapacitás: 4,1 liter.
Anyag: Alumínium.
Átmérő: 24 cm.
Raktár helye: MCT-G.H..
Ean: 4610002389032.
Hasonló termékek
Berlinger Haus
A Berlinger Haus főzőedényeket gyárt és forgalmaz több, mint 15 éve. Kézzel készített, prémium alapanyagú, innovatív professzionális termékcsaládját mindig a fogyasztók igényeihez igazítja. A Berlinger Haus tervezői ezekkel a termékekkel a konyhai tevékenységeknek új értelmet adnak.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.