Edény tetővel 2,2 L, Berlinger Haus, 20 cm, Gránit gyémánt vonal, BH 1094

SKU: 4401370
  • Gyors kiszállítás
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 05 December - 07 December
20891 Ft 25229 Ft RRP ?
Leírás

Edény tetővel 2,2 L, Berlinger Haus, 20 cm, Gránit gyémánt vonal, BH 1094
A legszigorúbb német szabványok szerint készül, öntött alumínium, 3 márványozott réteggel csomagolva. Bármilyen hőforrással működik (gáz, elektromos, indukciós), és mind a tűzhelyen, mind az indukciós főzőlapon használható, akár 45% -kal csökkentve az energiafogyasztást.
A fedél tartós üvegből készül, a védőfogantyúk eltávolíthatók és szilikonok.
A márványos rétegek miatt csak nagyon kis mennyiségben kell olajokat használni, így az étkezés egészséges, miközben az étel optimálisan elkészül.
Az edény tisztítása a BH/1094 típusú Berlinger fedéllel manuálisan és mosogatógépben is elvégezhető.
Átmérő: 20 cmKapacitás: 2.2 liter
A felhasznált anyagok ECO-barátak.
Ez egy edény, amelyet nem szabad hiányozni a konyhából.


Hasonló termékek
Berlinger Haus
A Berlinger Haus főzőedényeket gyárt és forgalmaz több, mint 15 éve. Kézzel készített, prémium alapanyagú, innovatív professzionális termékcsaládját mindig a fogyasztók igényeihez igazítja. A Berlinger Haus tervezői ezekkel a termékekkel a konyhai tevékenységeknek új értelmet adnak.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.