Hasonló termékek

Négyszögletes serpenyő tetővel, 3.8 liter, rozsdamentes acél, Berlinger Haus, 28x28 cm, Gránit Diamod vonal, BH 1104

SKU: 4401378
  • Gyors kiszállítás
32170 Ft 38852 Ft RRP ?
Elkelt
Leírás

Négyszögletes serpenyő tetővel, 3.8 liter, rozsdamentes acél, Berlinger Haus, 28x28 cm, Gránit Diamod vonal, BH 1104
A legszigorúbb német szabványok szerint készül, öntött alumínium, 3 márványozott réteggel csomagolva. Bármilyen hőforrással működik (gáz, elektromos, indukciós), és mind a tűzhelyen, mind az indukciós főzőlapon használható, akár 35% -kal csökkentve az energiafogyasztást.
A fedél tartós üvegből készült, a fogantyú elegáns kialakítású, ergonomikus és kellemes tapintású, valamint eltávolítható.
A márványos rétegek miatt csak nagyon kis mennyiségben kell olajokat használni, így az étkezés egészséges, miközben az étel optimálisan elkészül.
Az edény tisztítása tetővel Berlinger BH/1104 modell manuálisan és mosogatógépben is elvégezhető.
Átmérő: 28x28 cmKapacitás: 3,8 liter
A felhasznált anyagok ECO-barátak.
Ez egy edény, amelyet nem szabad hiányozni a konyhából.


Products from the same brand
Products from the same seller
Berlinger Haus
A Berlinger Haus főzőedényeket gyárt és forgalmaz több, mint 15 éve. Kézzel készített, prémium alapanyagú, innovatív professzionális termékcsaládját mindig a fogyasztók igényeihez igazítja. A Berlinger Haus tervezői ezekkel a termékekkel a konyhai tevékenységeknek új értelmet adnak.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.