Fazék tetővel 28 cm, 6,1 liter, Stone Touch Line, Berlinger Haus, BH 1153

SKU: 4401380
  • Gyors kiszállítás
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 06 December - 08 December
34817 Ft 42048 Ft RRP ?
Leírás

Márványozott serpenyő tetővel 28 cm, 6,1 liter, Stone Touch Line, Berlinger Haus, BH 1153
A legszigorúbb német szabványok szerint készül, öntött alumínium, 3 márványozott réteggel csomagolva. Bármilyen hőforrással működik (gáz, elektromos, indukciós), és mind a tűzhelyen, mind az indukciós főzőlapon használható, akár 35% -kal csökkentve az energiafogyasztást.
A fedél tartós üvegből készül, és a fogantyúk elegáns kialakításúak, ergonomikusak és kellemes tapintásúak.
A márványos rétegek miatt csak nagyon kis mennyiségben kell olajokat használni, így az étkezés egészséges, miközben az étel optimálisan elkészül.
Az edény tisztítása tetővel Berlinger BH/1153N modell manuálisan és mosogatógépben is elvégezhető.
Átmérő: 28 cmKapacitás: 6.1 liter
A felhasznált anyagok ECO-barátak.
Ez egy edény, amelyet nem szabad hiányozni a konyhából.


Hasonló termékek
Berlinger Haus
A Berlinger Haus főzőedényeket gyárt és forgalmaz több, mint 15 éve. Kézzel készített, prémium alapanyagú, innovatív professzionális termékcsaládját mindig a fogyasztók igényeihez igazítja. A Berlinger Haus tervezői ezekkel a termékekkel a konyhai tevékenységeknek új értelmet adnak.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.