Edény tetővel 8.5 L, Berlinger Haus, 32 cm, Gránit gyémánt vonal, BH 1098

SKU: 4401384
  • Gyors kiszállítás
  • Egy darab maradt
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 05 December - 07 December
42337 Ft 51131 Ft RRP ?
Leírás

Fazék fedővel 8,5 l, Berlinger Haus, 32 cm, Granite Diamond Line, BH 1098
a legszigorúbb német szabványok szerint készül, öntött alumíniumból, belül 3 márványréteggel borítva. Bármilyen hőforráson működik (gáz, elektromos, indukciós), így mind a tűzhelyen, mind az indukciós főzőlapon használható, így akár 45%-kal is csökkenthető az energiafogyasztás.
A huzat ellenálló üvegből, a védőfogantyúk levehetőek és szilikonból készültek.
A márványozott rétegek miatt nem szükséges olajokat használni, kivéve nagyon kis mennyiségben, így egészségessé válik az étrend, miközben az étel optimálisan készül.
A Berlinger BH/1095 típusú fedős fazék kézzel és mosogatógépben is tisztítható.
Ez a termék nélkülözhetetlen a konyhájában!
Átmérő: 32 cm Űrtartalom: 8,5 liter
A felhasznált anyagok ECO-barátak.
Ez egy edény, ami nem hiányozhat a konyhájából.


Hasonló termékek
Berlinger Haus
A Berlinger Haus főzőedényeket gyárt és forgalmaz több, mint 15 éve. Kézzel készített, prémium alapanyagú, innovatív professzionális termékcsaládját mindig a fogyasztók igényeihez igazítja. A Berlinger Haus tervezői ezekkel a termékekkel a konyhai tevékenységeknek új értelmet adnak.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.