Fazék tetővel 6,1 literes, Berlinger Haus, 28 cm, Moonlight Edition Line, BH 6013

SKU: 4401390
  • Gyors kiszállítás
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 06 Március - 08 Március
27651 Ft 32639 Ft RRP ?
Leírás

Fazék fedővel 6,1 liter, Berlinger Haus, 28 cm, Moonlight Edition Line, BH 6013
A Berlinger Haus termékei a legszigorúbb német szabványok szerint készülnek, öntött alumíniumból, belül 3 márványréteggel borítva.
Bármilyen hőforráson működik (gáz, elektromos, indukciós), így mind a tűzhelyen, mind az indukciós főzőlapon használható, így akár 35%-kal is csökkenthető az energiafogyasztás.
A huzat ellenálló üvegből, a védőfogantyúk levehetőek és szilikonból készültek.
A márványozott rétegek miatt nem szükséges olajokat használni, kivéve nagyon kis mennyiségben, így egészségessé válik az étrend, miközben az étel optimálisan készül.
A Berlinger BH/6013 típusú fedős edény kézzel és mosogatógépben is tisztítható.
Átmérő: 28cm Űrtartalom: 6,1 liter
A felhasznált anyagok ECO-barátak.
Ez egy edény, ami nem hiányozhat a konyhájából.


Hasonló termékek
Berlinger Haus
A Berlinger Haus főzőedényeket gyárt és forgalmaz több, mint 15 éve. Kézzel készített, prémium alapanyagú, innovatív professzionális termékcsaládját mindig a fogyasztók igényeihez igazítja. A Berlinger Haus tervezői ezekkel a termékekkel a konyhai tevékenységeknek új értelmet adnak.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.