Hasonló termékek

Fazék tetővel 3,8 liter, Berlinger Haus, 28 cm, Crystal Collection, BH 6766

SKU: 4401397
  • Gyors kiszállítás
23675 Ft 28593 Ft RRP ?
Elkelt
Leírás

Fazék tetővel 3,8 liter, Berlinger Haus, 28 cm, Crystal Collection, BH 6766
A Berlinger Haus termékeit a legszigorúbb német szabványok szerint állítják elő, öntött alumíniumból, 3 márványozott réteggel borítva.
Bármilyen hőforrással működik (gáz, elektromos, indukciós), és mind a tűzhelyen, mind az indukciós főzőlapon használható, akár 35% -kal csökkentve az energiafogyasztást.
A fedél tartós üvegből készül, a védőfogantyúk eltávolíthatók és szilikonok.
A márványos rétegek miatt csak nagyon kis mennyiségben kell olajokat használni, így az étkezés egészséges, miközben az étel optimálisan elkészül.
Az edény tisztítása fedéllel Berlinger modell BH/6766 manuálisan és mosogatógépben is elvégezhető.
Átmérő: 28cmKapacitás: 3.8Liter
A felhasznált anyagok ECO-barátak.
Ez egy edény, amelyet nem szabad hiányozni a konyhából.


Products from the same brand
Products from the same seller
Berlinger Haus
A Berlinger Haus főzőedényeket gyárt és forgalmaz több, mint 15 éve. Kézzel készített, prémium alapanyagú, innovatív professzionális termékcsaládját mindig a fogyasztók igényeihez igazítja. A Berlinger Haus tervezői ezekkel a termékekkel a konyhai tevékenységeknek új értelmet adnak.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.