Tricikli megfordítható üléssel MCT 002 Super Trike Plus Blue

SKU: 4499874
  • Gyors kiszállítás
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 24 Március - 28 Március
65544 Ft 89042 Ft RRP ?
Leírás

Az utóbbi időben a gyermekcikkek egyre összetettebbé és sokoldalúbbá váltak, ez alól a Super Trike Plus tricikli sem kivétel. Sokféle felhasználási lehetőséget kínál gyermeke örömére és érdeklődésére.

Forgó ülése van.

A gyermek ajánlott életkora 12-36 hónap.

Irány- és magasságállítással rendelkező toló.

Összecsukható lombkorona.

Lehajtható lábtartók.

5 pontos biztonsági övek.

Biztonsági rúd.

Könnyű, defektálló kerekek.

Az állítható magasságú forgószék lehetővé teszi a gyermek mozgásának irányának beállítását előre vagy hátra (hogy a gyermek vizuális kapcsolatot tarthasson a szülővel).

A tolóeszköz lehetővé teszi a szülők számára, hogy irányítsák a kerékpárt, és meghatározzák a menettempót. Az 5 pontos biztonsági övek és a biztonsági rúd védi a gyermeket attól, hogy menet közben leessen a kerékpárról.

A tricikli megfelel az EN71 európai szabvány erre a terméktípusra vonatkozó követelményeinek.

Az összecsukható lombkorona védelmet nyújt a nap és a szél ellen. Ha nincs rá szükség, könnyen leválasztható a kerékpárról - további szerszámok használata nélkül.

Kényelmes alátámasztást nyújt a gyermek lábának, mely összecsukható.

Maximális megengedett terhelés: 25 kg

Kor: 12-36 hónap

Méretek: 90x50x100 cm


Ean: 9400000135329.
Gyártó: Hívd Babát.
Raktár helye: MCT-EDI.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.