ISOFIX kompatibilis autósülés-védelem, Reer TravelKid Protect 86061

SKU: 4506542
 • Gyors kiszállítás
Kézbesítés:
 • Kézbesítési idő: 23 Május - 27 Május
12900 Ft 14811 Ft RRP ?
Leírás

A babaülések és a gyermekülések közvetlenül az autó kárpitján helyezkednek el, és előbb-utóbb állandó nyomokat hagynak a kárpiton. A TravelKid Protect megvédi az autósülést a gyermekülések által hagyott ujjlenyomatoktól, ugyanakkor biztonságosabb fogást garantál az autósülések számára. Az autó tisztán tartása mellett különösen fontos, hogy a gyerekek elfoglaltak legyenek a hosszú autóutak során. A gyermekek életkorától és érdeklődésétől függően a különböző típusú játékoknak, játékoknak, elektronikus eszközöknek, táblagépeknek biztonságos és praktikus helyet kell biztosítani az autóban.

 

 • Védi az autósüléseket a piszkos gyermekcipők által okozott szennyeződésektől és a gyermekülés által hagyott ujjlenyomatok okozta kopástól.
 • Gyorsan és biztonságosan felszerelhető minden szokásos autósülésre.
 • Biztonságos felszerelés a rögzítőfedélnek köszönhetően, amely a pad ülése és a pad háttámlája közé van behelyezve
 • A TravelKid Protect védelem mindkét oldalán található csúszásgátló felületek megakadályozzák, hogy a TravelKid Protect megcsússzon az autósülésen, ugyanakkor biztonságosabb fogást garantálnak a gyermekülésen
 • Kompatibilis az ISOFIX markolatokkal az oldalsó kivágásoknak köszönhetően. Az ISOFIX gyermekülés csatlakozók egyszerűen csatlakoztathatók a jármű ISOFIX eszközeivel anélkül, hogy a REER TravelKid Protect ülésvédője blokkolná őket.
 • A TravelKid Protect REER elleni autósülés-védelem kortól függetlenül minden autós gyermeküléshez, hátrafelé vagy előre néző ülésekhez, babaülésekhez és ülésmagasítókhoz alkalmas, ISOFIX rögzítőrendszerrel vagy anélkül.
 • Annak érdekében, hogy a hosszú autóutak során fontos dolgok legyenek kéznél, a TravelKid Protect védelem 2 nagyon praktikus zsebbel rendelkezik az elülső hosszabbítóba integrálva, játékok, elektronikus eszközök, táblagépek stb. tárolására.
 • Kellemes, vízálló, szennyeződésálló és könnyen tisztítható anyagokból készült
 • Méretek kb. 46 x 83 cm

Hasonló termékek
Műszaki adatok
Súly: 0,300 Kg
REER
A Reer vállalkozást 1922-ben alapította Robert Reer. Olyan cégek elektromos alkatrészek beszállítójaként mint a Bosch, Siemens vagy AEG, a Reer már a kezdetektől jó hírnévre tett szert, letéve a technikai szakértelem alapjait. 1962-ben Paul Mörk vette át a vállalat vezetését és újszülötteknek szánt elektromos eszközök gyártására fókuszálta a cég tevékenységét. Akkor kezdték az éjjeli fények gyártását, hogy enyhítsék a gyerekek éjszakai sötétségtől való félelmét. Két évvel később piacra dobta az első cumisüveg melegítőt, amely „Mabo”néven volt forgalmazva. A Reer egyre inkább a leginnovatívabb vállalkozássá lépik elő a szakterületén, és 1974-ben elsőként kínálta vásárlóinak a gyerekek felügyelését megkönnyítő interfont. Körülbelül 12 évvel később Paul Mörk-nek az az ötlete támadt, hogy fertőtlenítse a cumisüvegeket és a cumikat a vízgőz segítségével. Napjainkban minden anyuka ismeri és nagyra értékeli ezt a készüléket. Piacvezetőként a szakterületén, a hagyományos Reer márka arra törekszik, hogy új, intelligens termékeket fejlesszen ki a fiatal gyerekes családok számára, amelyek plusz kényelmet és biztonságot hoznak a mindennapokba.
Acest site utilizează cookie-uri.