Reer TravelKid Play gyermek utazóasztal 86091

SKU: 4506544
 • Gyors kiszállítás
Kézbesítés:
 • Kézbesítési idő: 23 Május - 27 Május
9352 Ft 10737 Ft RRP ?
Leírás

A hosszú autóutak néha nagyon stresszesek lehetnek a gyermekek és a szülők számára egyaránt. Hosszú ideig sétálva és a tájak monotonitását növelve a gyerekek gyorsan unatkoznak, és nem akarnak tovább ülni a székben, hanem foglalkozásokat akarnak találni. A szeretett játékok, könyvek és játékok élvezetesebbé teszik az autós kirándulásokat a gyermekek számára.

A Reer's TravelKid Play gyermek utazóasztal lehetővé teszi, hogy gyermeke könnyedén rajzoljon és játsszon még az autóban is, így az utazások még szórakoztatóbbak. Pihenhet és összpontosíthat a biztonságos vezetésre, mivel gyermekének mindene megvan a játékhoz.

 

 • A TravelKid Play egy robusztus asztal térden való használatra, amely ideális nemcsak a rajzolás alapjaként, hanem felületként is használható játékokhoz és minden más tevékenységhez, amelyhez asztalra van szükség.
 • Az asztal sarkaiban lévő rugalmas rögzítőszalagok szilárd fogást biztosítanak a rajztáblának vagy a játéktáblának, és megakadályozzák a csúszást.
 • A vízálló és szennyeződésálló anyagnak köszönhetően az asztal könnyen tisztítható, még akkor is, ha a gyermek néha italokat vagy ételeket önt
 • A két nagyméretű oldalsó zseb elegendő helyet biztosít például könyvek, játékok, ceruzák vagy papír számára. A zsebek cipzáras záródásának köszönhetően minden biztonságban marad odabent.
 • Könnyen összecsukható és hordozható a fogantyúval
 • A doboz oldalai összehajthatók és összeköthetők a csattal együtt, így védve a rajzlapot a leeséstől vagy a szennyeződéstől.
 • Ideális nemcsak autóban, hanem busszal, vonattal vagy repülővel történő utazáshoz is
 • Nagyvonalú rajzfelület: kb. 24 x 36 cm
 • Kellemes, vízálló, szennyeződésálló és könnyen tisztítható anyagok

Hasonló termékek
Műszaki adatok
Súly: 0,300 Kg
REER
A Reer vállalkozást 1922-ben alapította Robert Reer. Olyan cégek elektromos alkatrészek beszállítójaként mint a Bosch, Siemens vagy AEG, a Reer már a kezdetektől jó hírnévre tett szert, letéve a technikai szakértelem alapjait. 1962-ben Paul Mörk vette át a vállalat vezetését és újszülötteknek szánt elektromos eszközök gyártására fókuszálta a cég tevékenységét. Akkor kezdték az éjjeli fények gyártását, hogy enyhítsék a gyerekek éjszakai sötétségtől való félelmét. Két évvel később piacra dobta az első cumisüveg melegítőt, amely „Mabo”néven volt forgalmazva. A Reer egyre inkább a leginnovatívabb vállalkozássá lépik elő a szakterületén, és 1974-ben elsőként kínálta vásárlóinak a gyerekek felügyelését megkönnyítő interfont. Körülbelül 12 évvel később Paul Mörk-nek az az ötlete támadt, hogy fertőtlenítse a cumisüvegeket és a cumikat a vízgőz segítségével. Napjainkban minden anyuka ismeri és nagyra értékeli ezt a készüléket. Piacvezetőként a szakterületén, a hagyományos Reer márka arra törekszik, hogy új, intelligens termékeket fejlesszen ki a fiatal gyerekes családok számára, amelyek plusz kényelmet és biztonságot hoznak a mindennapokba.
Acest site utilizează cookie-uri.