2 autós napernyőből álló készlet tapadókorongos ragasztással, TravelKid Sun Reer 86112

SKU: 4506545
 • Gyors kiszállítás
Kézbesítés:
 • Kézbesítési idő: 23 Május - 27 Május
8733 Ft 10026 Ft RRP ?
Leírás

A gyermekek gyakran hosszú ideig vannak kitéve a napnak, különösen hosszú autós kirándulások és nyaralások során. Ez nemcsak nagyon kellemetlen, hanem túlmelegedéshez, napégéshez vagy akár hőgutához is vezethet.

A Reer's TravelKid Sun Car fényvédő készlet, amely 2 napernyőből és egy megfelelő tárolótáskából áll, megbízhatóan védi gyermekét az autóban lévő káros napfénytől.

 

 • A TravelKid Sun kellemes árnyékot ad gyermekének az autóban, és megakadályozza az autó belsejének felmelegedését. A kiváló minőségű szövet UV-védelmi tényezője 50+, és teljes védelmet nyújt a napsugarak ellen, védve gyermekét a napégéstől.
 • Akár furgont, terepjárót vagy limuzint vezet, akár autóját. 3 vagy 5 ajtós, a TravelKid Sun napernyők a legtöbb autóhoz alkalmasak. 51 x 34 cm-es méretének köszönhetően mindig az ablaküveg nagy részét lefedi, így elegendő árnyékot ad gyermekének.
 • A napellenző filmbevonatú felülete az elektrosztatikus töltés következtében öntapadós, és tapadókorong nélkül tapad az ablaküveghez. Ez lehetővé teszi a napellenző nagyon gyors telepítését: egyszerűen tisztítsa meg az ablakot a szennyeződésektől és a törmeléktől, és nyomja meg a napellenző filmrészét az ablakhoz. A buborékok később kihúzhatók. A napernyő eltávolítása után nem marad maradék az ablakon! A film még a gyakori alkalmazások után sem veszíti el szilárdságát.
 • A külső láthatóság az átlátszó anyagnak köszönhetően megmarad. Így a hátsó ablakon keresztül láthatja, amikor manővert hajt végre az autó vezetéséhez. A sötét anyag azonban megakadályozza, hogy a gyermeket elvakítsa a napsugarak, miközben kinéz az ablakon.
 • A gyermekek számára megfelelő kialakítás szórakoztatóbbá teszi az autós kirándulásokat.
 • A napernyők gyorsan és egyszerűen összecsukhatók, ha nincs rájuk szükség.
 • A tárolótáska segít helyet megtakarítani és védi a napellenzőket buszos, vonatos vagy bérelt autós utazások során.
 • Napernyő méretei: kb. 51 x 34 cm
 • A készlet 2 napellenzőt és egy tárolótáskát tartalmaz

Hasonló termékek
REER
A Reer vállalkozást 1922-ben alapította Robert Reer. Olyan cégek elektromos alkatrészek beszállítójaként mint a Bosch, Siemens vagy AEG, a Reer már a kezdetektől jó hírnévre tett szert, letéve a technikai szakértelem alapjait. 1962-ben Paul Mörk vette át a vállalat vezetését és újszülötteknek szánt elektromos eszközök gyártására fókuszálta a cég tevékenységét. Akkor kezdték az éjjeli fények gyártását, hogy enyhítsék a gyerekek éjszakai sötétségtől való félelmét. Két évvel később piacra dobta az első cumisüveg melegítőt, amely „Mabo”néven volt forgalmazva. A Reer egyre inkább a leginnovatívabb vállalkozássá lépik elő a szakterületén, és 1974-ben elsőként kínálta vásárlóinak a gyerekek felügyelését megkönnyítő interfont. Körülbelül 12 évvel később Paul Mörk-nek az az ötlete támadt, hogy fertőtlenítse a cumisüvegeket és a cumikat a vízgőz segítségével. Napjainkban minden anyuka ismeri és nagyra értékeli ezt a készüléket. Piacvezetőként a szakterületén, a hagyományos Reer márka arra törekszik, hogy új, intelligens termékeket fejlesszen ki a fiatal gyerekes családok számára, amelyek plusz kényelmet és biztonságot hoznak a mindennapokba.
Acest site utilizează cookie-uri.