Autós biztonsági öv adapter terhes nők számára Reer MommyLine 88101

SKU: 4506547
 • Gyors kiszállítás
Kézbesítés:
 • Kézbesítési idő: 23 Május - 27 Május
29231 Ft 29611 Ft (-1%) ?
Leírás

Ha terhesen vezet, a biztonsági szabályok továbbra is érvényesek. A terhesség alatt a normál hárompontos biztonsági öv kényelmetlenül nyúlik a has és a születendő baba felett. És ha az autó hirtelen megáll, vagy baleset történik, a biztonsági öv alsó részének a medence mentén kell futnia, nem pedig a has felett. A MommyLine biztonsági övadapter biztosítja, hogy az öv megfelelően legyen elhelyezve, és ne csússzon el anélkül, hogy befolyásolná az autó hárompontos biztonsági övének alapvető teljesítményét, ezáltal nagyobb biztonságot nyújt a születendő gyermek számára, és nagyobb kényelmet biztosít a várandós anyák számára autós utazás közben.

 

 • Nagyobb biztonságot és kényelmet nyújt a terhes nőknek autóutak során
 • Biztosítja a biztonsági öv tökéletes beállítását: a hasi heveder kényelmes elhelyezése a terhes has alatt, anélkül, hogy befolyásolná az autó hárompontos biztonsági övének alapvető teljesítményét
 • A 3 pántnak köszönhetően az adapter kényelmesen használható nadrágokhoz és szoknyákhoz. Két oldalsó pánt segítségével sem a hosszú szoknyákat, sem a maxi ruhákat nem kell felfelé állítani.
 • A telepítés nagyon egyszerű és rugalmas: helyezze a terméket az ülésre, tekerje az állítható méretű hevedert az ülés háttámlájára, és rögzítse a bilincshez
 • Minden járműben elfér a vezető és az utas első ülése
 • Tartalmaz egy lapos üléspárnát és három hevedert, amelyek lehúzzák a biztonsági övet és biztosítják az optimális helyzetet, kényelmesen fenntartva a hasi övet a terhes has alatt.
 • Extra széles ülésfelület lélegző anyagból
 • Már a terhesség első hetében használható
 • Méretek: 47x45 cm
 • Anyaga: burkolat: 90% poliészter, 10% nejlon; Töltet: 100% poliuretán.

Figyelem: A MommyLine biztonsági övadaptert terhes nők számára csak hárompontos biztonsági övrendszerrel együtt és csak  a jármű első ülésein (vezető vagy első utas) használja.


Hasonló termékek
Műszaki adatok
Súly: 0,300 Kg
REER
A Reer vállalkozást 1922-ben alapította Robert Reer. Olyan cégek elektromos alkatrészek beszállítójaként mint a Bosch, Siemens vagy AEG, a Reer már a kezdetektől jó hírnévre tett szert, letéve a technikai szakértelem alapjait. 1962-ben Paul Mörk vette át a vállalat vezetését és újszülötteknek szánt elektromos eszközök gyártására fókuszálta a cég tevékenységét. Akkor kezdték az éjjeli fények gyártását, hogy enyhítsék a gyerekek éjszakai sötétségtől való félelmét. Két évvel később piacra dobta az első cumisüveg melegítőt, amely „Mabo”néven volt forgalmazva. A Reer egyre inkább a leginnovatívabb vállalkozássá lépik elő a szakterületén, és 1974-ben elsőként kínálta vásárlóinak a gyerekek felügyelését megkönnyítő interfont. Körülbelül 12 évvel később Paul Mörk-nek az az ötlete támadt, hogy fertőtlenítse a cumisüvegeket és a cumikat a vízgőz segítségével. Napjainkban minden anyuka ismeri és nagyra értékeli ezt a készüléket. Piacvezetőként a szakterületén, a hagyományos Reer márka arra törekszik, hogy új, intelligens termékeket fejlesszen ki a fiatal gyerekes családok számára, amelyek plusz kényelmet és biztonságot hoznak a mindennapokba.
Acest site utilizează cookie-uri.