SuperPlant Agro - 250 W

SKU: 4513243
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 02 Július - 04 Július
12030 Ft
Leírás

Hatékonysága jobb, mint a piacon lévő összes nagyobb márkáé.

A Superplant AGRO 600W-t úgy tervezték, hogy megfeleljen a növényspektrum igényeinek. Kertészeti célokra fejlesztették ki, fényspektruma minden hidroponikus kultúrához (virágzó és vegetatív szakaszban) alkalmas.
Hps lámpa beltéri termesztéshez kék spektrummal
A SuperPlant AGRO lámpák különösen alkalmasak mindenféle gyümölcs és zöldség megjelenítésére. HPS izzó 30%-kal több kék spektrummal, hogy jól illeszkedjen a növények növekedésének és virágzásának minden fázisához. Az izzó hosszú élettartama révén optimális termelést biztosít. Az első 10 000 üzemórán keresztül egyenletes fényteljesítményt kap, ezt követően valószínűleg ki kell cserélnie ezt az izzót. Mágneses és elektronikus előtétekkel egyaránt használható, fényhasznosítása magasabb, mint a piacon lévő legnagyobb márkáké.
Műszaki adatok:
Minden évszakban intenzív kertészethez;
1 év garancia;
Átlagos élettartam: 16 000 óra;
600 w;
98,000 lumen


Hasonló termékek
Philips
A Philips már több mint 125 éve úttürő a világítástechnika innovációja és minősége terén. Mint az elektromos világítás úttörője, a Philips folyamatosan új világítási technológiákat fejleszt ki, amelyek állandóan a mai társadalom igényeihez és erőforrásaihoz igazodnak A márka termékei átalakítják a várostereket, munkahelyeket, lakásokat. A termékek és a szolgáltatások segítenek az ügyfeleknek az energiafelhasználás optimizálásában. A Philips fényforrások már több mint egy évszázada komfortot, biztonságot és kellemes élményt nyújtanak, és minden egyes termék garantálja a márka hírnevét és elkötelezettségét.
A felület sütiket használ.