Ibili-Clasica vízforraló sípolóval, rozsdamentes acél, 19x21,5 cm, 2,5 l, fekete színű

SKU: 4586968
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 11 December - 19 December
9997 Ft 17019 Ft RRP ?
Leírás

Unknown Image

Az IBILI Menaje konyhai termékek gyártásában szerzett kereskedelmi tapasztalata 1942-re nyúlik vissza.

Innovatív filozófiája és a piachoz való alkalmazkodása egy olyan vállalatot hozott létre, amely az ügyfelek iránti elkötelezettség és a minőségi szolgáltatás felé orientálódik.

Jelenleg egy több mint 2000 referenciát tartalmazó konyhai termékkatalógust kínál a Marcos Larrañaga y Cia, SA csoport által Alegria-Dulantzi-ban (Alava) épített új, 16 000 m2-es logisztikai raktárban, amelyhez az IBILI Menaje tartozik, a tökéletes ügyfélkiszolgálás garantálása érdekében.

Termékleírás

- A vízforraló rozsdamentes acélból készült, bakelit fogantyúval.

- Űrtartalom 2,5 liter.


Anyag: Rozsdamentes Acél.
terméktípus: Vízforraló.
Típus: Sípszóval.
Méret ( cm ): 19 x 21.5.
Magasság ( cm ): 21.5.
Kapacitás ( ml ): 19.
Hobogó kompatibilitás: Minden.
Fa konstrukció: Kézi / automatikus mosás.
Szín: Fekete.
Hasonló termékek
ibili
Az Ibili márka Algériából származik több, mint hetven év tapasztalattal a piacon és főző kellékek gyártására specializálódott. A márka védjegye az innovatív és sokoldalú kivitelezés, amely minden kollekcióját jellemzi, mindig a leghatékonyabb technológiákat alkalmazva és figyelembe véve a vásárlók igényeit. Az Ibili a jelenben egy nemzetközi szinten népszerű márka, amely plusz kényelmet és minőséget hoz konyháinkba.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.