Bain-marie pot Ibili-Various, rozsdamentes acél, 16x9 cm, ezüst/fekete

SKU: 4586980
  • Gyors kiszállítás
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 12 December - 20 December
12900 Ft 21931 Ft RRP ?
Leírás

Unknown Image

Az IBILI Housekeeping kereskedelmi tapasztalata a konyhai termékek gyártásában 1942-re nyúlik vissza.

Innovatív filozófiája és a piachoz való alkalmazkodása olyan vállalatot hozott létre, amely az ügyfelek elkötelezettségére és a szolgáltatás minőségére irányul.

Jelenleg több mint 2000 referenciával rendelkező konyhai eszközök katalógusát kínálja egy új, 16 000 m2-es logisztikai raktárban, amelyet a Marcos Larrañaga y Cia csoport, SA épített Alegria-Dulantziban (Alava), amelyhez az IBILI Housekeeping is tartozik, hogy garantálja a tökéletes ügyfélszolgálatot.

Termékleírás

• A bain-marie edény rozsdamentes acélból készült.

• A termék tökéletes csokoládé olvasztásához, tortakrémekhez vagy akár szószokhoz, bain-marie technikával.


terméktípus: Edény.
Típus: Bain-marie.
Anyag: Rozsdamentes Acél.
Szín: Ezüst / Fekete.
Méret ( cm ): 16 x 9.
Magasság ( cm ): 9.
Átmérő ( cm ): 16.
Kapacitás ( ml ): 700.
Hobogó kompatibilitás: Minden.
Fa konstrukció: Kézi / automatikus mosás.
Hasonló termékek
ibili
Az Ibili márka Algériából származik több, mint hetven év tapasztalattal a piacon és főző kellékek gyártására specializálódott. A márka védjegye az innovatív és sokoldalú kivitelezés, amely minden kollekcióját jellemzi, mindig a leghatékonyabb technológiákat alkalmazva és figyelembe véve a vásárlók igényeit. Az Ibili a jelenben egy nemzetközi szinten népszerű márka, amely plusz kényelmet és minőséget hoz konyháinkba.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.