Pamut pléd barna csíkos rojtos 200x150 cm

SKU: 4639888
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 29 április - 01 Május
9570 Ft 10069 Ft (-4%) ?
Leírás

A Bloomingville Eden pléd egy gyönyörű pamutból készült darab. Elegáns csíkjai és hangulatos rojtjai gyönyörűen és stílusosan díszítik hálószobát. 

Ez a termék újrahasznosított pamutból készült.

Használhatod ágytakaróként, vagy magadra terítheted egy hűvös estén bekucorodva a kandalló mellett. 

Mérete: 200x150 cm

Anyaga: 49% pamut, 32% poliészter, 14% viszkóz, 5% akril

 Hasonló termékek
Bloomingville
A skandináv stílus és élet iránti elbűvöléstől az alapító Betina Stampe 2000-ben megalapította a Bloomingville-t. Olyan szenvedéllyel és odaadással sikerült, hogy a vállalat 2014-ben a Regent Holding részévé vált. Ma Bloomingville-t több millió otthon fogadta el márkaként és többmárkás házként, évente négy fő kollekciót, különféle szezonon belüli kollekciókat és egy gyönyörű karácsonyi kollekciót adott ki. A hatalmas népszerűség és a növekedés nem változtatta meg a Bloomingville küldetését: Boldog változásokat hozhatsz a mindennapi beltérbe. Hálásak vagyunk ennek első 20 évéért, és reméljük, hogy ezt még sok éven át megtesszük.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.