Nakiri Fissman-Kensei Bokuden kés, acél AUS-8, 18 cm, ezüst/barna

SKU: 4651853
  • Gyors kiszállítás
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 18 április - 26 április
20650 Ft 21420 Ft (-3%) ?
Leírás

Unknown Image

2008-as alapítása óta a FISSMAN a konyhai edények és kiegészítők legnagyobb gyártójává vált. A cég székhelye Hongkongban található, és képviseleti irodái vannak szerte a világon. Az ázsiai és európai raktárterminálok lehetővé teszik a logisztikai költségek optimalizálását és a gyártási folyamat racionalizálását. A FISSMAN több mint 3000 konyhai terméket és kiegészítőt gyárt otthonok, éttermek, kávézók és bárok számára. A FISSMAN vezető szerepet tölt be a konyhai eszközök gyártásában, és magas mércét állít fel ezen a területen. A vállalat előnye az innováció. A vállalat folyamatosan hű ahhoz a vízióhoz, hogy mindent bevezessen, ami innovatív a konyhai eszközök gyártásában. Az egyes elemek funkcionalitásának maximalizálása. A vállalat alapítása óta a minőségi előírások továbbra is a legmagasabbak. Minden termék kiváló minőségű, környezetbarát és biztonságos anyagokból készül. A FISSMAN tervezői egyedülállóan felismerhető stílust hoznak létre. A vállalat olyan termékeket állít elő, amelyek nemcsak funkcióikat látják el, hanem belsőépítészet és önkifejezési mód. A tudás, a készségek és a kitartás a vállalat fenntartható fejlődésének alapelveinek alapja. Az ügyfelek igényeire reagálva a vállalat minden évben mintegy 1000 új terméket dob piacra a piacon. A vállalat kínálatának bővítése a piackutatáson és a fogyasztói keresleten alapul. 


Termékleírás

 • A Nakiri egy nagyon népszerű kés Japánból, nagyon hasznos a zöldségek és gyümölcsök gyors és hatékony szeleteléséhez vagy aprításához.

 • Korrózióállóság és tartósság - a Korudo speciális hidegre keményedési technológiájának köszönhetően a Rockwell skála optimális 58 HRC szintjéig. A penge magas széntartalmú AUS-8 japán acélból készül, ez az acél nagyon erős és nagyon éles.

 • A kést kézzel csiszolják egy 6000-es szemcsés vízkőre a kifogástalan élezés érdekében.


 • Ideális vágási szög az oldalsó 15-17 fokos élezésnek köszönhetően.

 • A kés fogantyúja kopásálló, vízálló, kiváló minőségű G-10 anyagból készül, amely tökéletesen ellenáll mind az alacsony, mind a magas hőmérsékletnek, és ennek köszönhetően a kés nem csúszik a kezébe, és nem szívja fel az idegen szagokat. 

 •Figyelem!!   Magas szénacél - ne hagyja sokáig nedvesen! Javasoljuk, hogy élezőkövet használjon az élezéshez. Az élezés után öblítse le vízzel, és azonnal törölje le tiszta ruhával. Ne mossa mosogatógépben. Kérjük, kövesse az ápolási utasításokat, és a kés hosszú ideig szolgál majd. Ez a termék megfelel minden biztonsági és higiéniai előírásnak.
Anyag: otel AUS-8.
terméktípus: Kés.
Típus: Nakiri.
Kezelje Az Anyagot: G10.
Szín: Ezüst / barna.
Fogantyú színe: Barna.
Méret ( cm ): 31.5.
Hossz ( cm ): 31.5.
Penge hossza ( cm ): 18.
Penge szélessége ( cm ): 4.5.
Fa konstrukció: Kézzel mossa, majd száraz törlőkendővel törölje le..
Keménység ( HRC ): 58.
Hasonló termékek

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.