Satar Fissman-Kensei Kojiro, acél AUS-8, 16 cm, ezüst/fekete

SKU: 4651854
  • Gyors kiszállítás
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 18 április - 26 április
19130 Ft 19808 Ft (-3%) ?
Leírás

Unknown Image

2008-as alapítása óta a FISSMAN a konyhai edények és kiegészítők legnagyobb gyártójává vált. A cég székhelye Hongkongban található, és képviseleti irodái vannak szerte a világon. Az ázsiai és európai raktárterminálok lehetővé teszik a logisztikai költségek optimalizálását és a gyártási folyamat racionalizálását. A FISSMAN több mint 3000 konyhai terméket és kiegészítőt gyárt otthonok, éttermek, kávézók és bárok számára. A FISSMAN vezető szerepet tölt be a konyhai eszközök gyártásában, és magas mércét állít fel ezen a területen. A vállalat előnye az innováció. A vállalat folyamatosan hű ahhoz a vízióhoz, hogy mindent bevezessen, ami innovatív a konyhai eszközök gyártásában. Az egyes elemek funkcionalitásának maximalizálása. A vállalat alapítása óta a minőségi előírások továbbra is a legmagasabbak. Minden termék kiváló minőségű, környezetbarát és biztonságos anyagokból készül. A FISSMAN tervezői egyedülállóan felismerhető stílust hoznak létre. A vállalat olyan termékeket állít elő, amelyek nemcsak funkcióikat látják el, hanem belsőépítészet és önkifejezési mód. A tudás, a készségek és a kitartás a vállalat fenntartható fejlődésének alapelveinek alapja. Az ügyfelek igényeire reagálva a vállalat minden évben mintegy 1000 új terméket dob piacra a piacon. A vállalat kínálatának bővítése a piackutatáson és a fogyasztói keresleten alapul. 


Termékleírás 

• A kulináris világban azt mondják, hogy a konyhában a legfontosabb eszköz egy jó kés. A helyesen megválasztott kés nagy segítség lehet mindenféle készítmény elkészítésében.

• A konyhai szatár a megbízható barátod a konyhában. Erős és széles téglalap alakú pengével rendelkezik, ideális nagy kemény gyümölcsök és zöldségek vágására, aprítására, hús és hal előkészítésére.

• Korrózióálló és tartós a Korudo speciális fém hidegedzési technológiának köszönhetően, optimális 58 HRC szinten a Rockwell skála szerint. A penge magas széntartalmú AUS-8 japán acélból készül, ez az acél nagyon tartós és nagyon jól élesedik.

• A szatárt kézzel élesítik egy 6000-es szemcseméretű vízbázisú kőre a tökéletes tisztaság érdekében. A vágási szög mindkét oldalon 15-17 ° -os élezés miatt megfelelő. A kés fogantyúja kiváló minőségű, vízálló, kopásálló G-10 anyagból készül, amely tökéletesen ellenáll mind az alacsony, mind a magas hőmérsékletnek, és ennek köszönhetően a kés nem csúszik ki a kezéből, és nem szívja fel az idegen szagokat. 

• Texturált kartoncsomagolásban kerül forgalomba, ezüst megkönnyebbüléssel, amely nem hagyja közömbösnek a valódi, kiváló minőségű kések ismerőit.
Hossz: 16 cm.
Szín: Fekete.
terméktípus: Vágó munkás.
Anyag: otel AUS-8.
Keménység ( HRC ): 58-59.
Kezelje Az Anyagot: G10.
Szín: Ezüst / Fekete.
Fogantyú színe: Fekete.
Hossz ( cm ): 30.5.
Penge hossza ( cm ): 17.
Tömeg ( kg ): 0.517.
Fa konstrukció: Kézzel mossa, majd száraz törlőkendővel törölje le..
Típus: Vágó munkás.
Hasonló termékek

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.