Fissman-Kensei Bokuden szeletelt kés, AUS-8 acél, 18 cm, ezüst/barna

SKU: 4651858
  • Gyors kiszállítás
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 18 április - 26 április
19900 Ft 20442 Ft (-2%) ?
Leírás

Unknown Image

2008-as alapítása óta a FISSMAN a konyhai eszközök és kiegészítők legnagyobb gyártójává vált. A vállalat központja Hongkongban található, és világszerte vannak képviseletei. Az ázsiai és európai raktározási terminálok lehetővé teszik a logisztikai költségek optimalizálását és a gyártási folyamat racionalizálását. A FISSMAN több mint 3000 konyhai terméket és kiegészítőt gyárt otthonra, éttermekbe, kávézókba és bárokba. A FISSMAN vezető szerepet tölt be a konyhai eszközök gyártásában, és magas színvonalat állít fel ezen a területen. A vállalat előnye az innováció. A vállalat folyamatosan hű marad ahhoz az elképzeléséhez, hogy minden innovációt bevezessen a konyhai eszközök gyártásába. Minden egyes termék funkcionalitásának maximalizálása. A vállalat alapítása óta a minőségi szabványok a legmagasabbak maradtak. Minden termék kiváló minőségű, környezetbarát és biztonságos anyagokból készül. A FISSMAN tervezői egyedi, felismerhető stílust hoznak létre. A cég olyan termékeket gyárt, amelyek nem csak funkciójukat töltik be, hanem belsőépítészeti dekoráció és önkifejezés. A tudás, a készségek és a kitartás a vállalat fenntartható fejlődési elveinek alapja. A vásárlói igényekre reagálva a vállalat minden évben mintegy 1000 új terméket dob piacra. A vállalat kínálatának bővítése a piackutatáson és a fogyasztói igényeken alapul.


Termékleírás

- Az ínyenc vagy szeletelő kés nagyszerű vágási segédeszköz. A penge nagyon vékony és rugalmas, ami megkönnyíti a húsok és halak filére vágását.

- Korrózióállóság és tartósság - a Korudo speciális hidegkeményítési technológiájának köszönhetően a Rockwell-skála 58 HRC optimális szintjéig. A penge japán, magas széntartalmú AUS-8 acélból készült, ez az acél nagyon erős és nagyon éles.

- A penge kézzel van csiszolva 6000 szemcsés vízkővel a kifogástalan élesség érdekében.


- Ideális vágási szög az oldalanként 15-17 fokos élességnek köszönhetően.

- A kés markolata kiváló minőségű, kopásálló, vízálló G-10 anyagból készült, amely tökéletesen ellenáll mind az alacsony, mind a magas hőmérsékletnek, és amelynek köszönhetően a kés nem csúszik a kézben és nem szívja magába az idegen szagokat.

- Magas széntartalmú acél - ne hagyja sokáig nedvesen! Az élezéshez élezőkövet ajánlunk használni. Élezés után öblítse le vízzel, és azonnal törölje át tiszta ruhával. Ne mossuk mosogatógépben. Kérjük, tartsa be az ápolási utasításokat, és a kés hosszú ideig fogja szolgálni Önt. Ez a termék megfelel minden biztonsági és higiéniai előírásnak.
Anyag: otel AUS-8.
terméktípus: Kés.
Típus: Szeletelt.
Méret ( cm ): 31.5.
Hossz ( cm ): 31.5.
Penge hossza ( cm ): 18.
Penge szélessége ( cm ): 3.
Fa konstrukció: Kézzel mossa, majd száraz törlőkendővel törölje le..
Keménység ( HRC ): 58.
Hasonló termékek

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.