Cutit santoku Fissman-Kensei Ittosai, otel AUS-8, 15 cm, argintiu/maro

SKU: 4651861
  • Gyors kiszállítás
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 22 április - 30 április
11810 Ft 12429 Ft (-4%) ?
Leírás

Unknown Image

2008-as alapítása óta a FISSMAN a konyhai edények és kiegészítők legnagyobb gyártójává vált. A cég székhelye Hongkongban található, és képviseleti irodái vannak szerte a világon. Az ázsiai és európai raktárterminálok lehetővé teszik a logisztikai költségek optimalizálását és a gyártási folyamat racionalizálását. A FISSMAN több mint 3000 konyhai terméket és kiegészítőt gyárt otthonok, éttermek, kávézók és bárok számára. A FISSMAN vezető szerepet tölt be a konyhai eszközök gyártásában, és magas mércét állít fel ezen a területen. A vállalat előnye az innováció. A vállalat folyamatosan hű ahhoz a vízióhoz, hogy mindent bevezessen, ami innovatív a konyhai eszközök gyártásában. Az egyes elemek funkcionalitásának maximalizálása. A vállalat alapítása óta a minőségi előírások továbbra is a legmagasabbak. Minden termék kiváló minőségű, környezetbarát és biztonságos anyagokból készül. A FISSMAN tervezői egyedülállóan felismerhető stílust hoznak létre. A vállalat olyan termékeket állít elő, amelyek nemcsak funkcióikat látják el, hanem belsőépítészet és önkifejezési mód. A tudás, a készségek és a kitartás a vállalat fenntartható fejlődésének alapelveinek alapja. Az ügyfelek igényeire reagálva a vállalat minden évben mintegy 1000 új terméket dob piacra a piacon. A vállalat kínálatának bővítése a piackutatáson és a fogyasztói keresleten alapul. 


Termékleírás

 • Santoku szó szerint japánul "három erényt" vagy "három felhasználást" jelent, ami önmagáért beszél. A Santoku kés kiválóan alkalmas aprításra, szeletelésre vagy aprításra. Csak ez a penge helyettesítheti egyszerre több hagyományos konyhakést, kiválóan használható mind a hús és a hal vágására, mind a zöldségek és gyümölcsök kis szeletekre vagy kockákra vágására.


 • Korrózióállóság és tartósság - a Korudo speciális hidegedzési technológiának köszönhetően a Rockwell skála optimális 58 HRC szintjéig. A penge magas széntartalmú AUS-8 japán acélból készül, ez az acél nagyon erős és nagyon éles.

 • A kést kézzel csiszolják egy 6000-es szemcsés vízkőre a kifogástalan élezés érdekében.


 • Ideális vágási szög az oldalsó 15-17 fokos élezésnek köszönhetően.

 • A kés fogantyúja a japán kanonok szerint természetes fából készült, és gondos kezelést igényel.

 •Figyelem!!   Magas szénacél - ne hagyja sokáig nedvesen! Javasoljuk, hogy élezőkövet használjon az élezéshez. Az élezés után öblítse le vízzel, és azonnal törölje le tiszta ruhával. Ne mossa mosogatógépben. Kérjük, kövesse az ápolási utasításokat, és a kés hosszú ideig szolgál majd. Ez a termék megfelel minden biztonsági és higiéniai előírásnak.
terméktípus: Kés.
Típus: Santoku.
Anyag: otel AUS-8.
Keménység ( HRC ): 58.
Kezelje Az Anyagot: Fa.
Szín: Ezüst / barna.
Fogantyú színe: Barna.
Méret ( cm ): 29.5.
Hossz ( cm ): 29.5.
Penge hossza ( cm ): 15.
Fa konstrukció: Kézzel mossa, majd száraz törlőkendővel törölje le..
Hasonló termékek

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.