Fissman-Kensei Ittosai szeletelő kés, AUS-8 acél, 11 cm, ezüst/barna

SKU: 4651863
  • Gyors kiszállítás
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 15 április - 23 április
9570 Ft 9707 Ft (-1%) ?
Leírás

Unknown Image

2008-as alapítása óta a FISSMAN a konyhai eszközök és kiegészítők legnagyobb gyártójává vált. A vállalat központja Hongkongban található, és világszerte vannak képviseletei. Az ázsiai és európai raktározási terminálok lehetővé teszik a logisztikai költségek optimalizálását és a gyártási folyamat racionalizálását. A FISSMAN több mint 3000 konyhai terméket és kiegészítőt gyárt otthonra, éttermekbe, kávézókba és bárokba. A FISSMAN vezető szerepet tölt be a konyhai eszközök gyártásában, és magas színvonalat állít fel ezen a területen. A vállalat előnye az innováció. A vállalat folyamatosan hű marad ahhoz az elképzeléséhez, hogy minden innovációt bevezessen a konyhai eszközök gyártásába. Minden egyes termék funkcionalitásának maximalizálása. A vállalat alapítása óta a minőségi szabványok a legmagasabbak maradtak. Minden termék kiváló minőségű, környezetbarát és biztonságos anyagokból készül. A FISSMAN tervezői egyedi, felismerhető stílust hoznak létre. A vállalat olyan termékeket gyárt, amelyek nem csak funkciójukat töltik be, hanem belsőépítészeti dekoráció és önkifejezés. A tudás, a készségek és a kitartás a vállalat fenntartható fejlődési elveinek alapja. A vásárlói igényekre reagálva a vállalat minden évben mintegy 1000 új terméket dob piacra. A vállalat kínálatának bővítése a piackutatáson és a fogyasztói igényeken alapul.


Termékleírás

- Az univerzális kés kisebb, mint egy szakácskés, de valamivel nagyobb, mint egy zöldségkés, így számos konyhai feladathoz kiváló eszköz. Az univerzális kés ideális különböző fűszernövények, fokhagyma, gyömbér aprítására, valamint zöldségek vagy kisebb húsdarabok vágására.

- Korrózióállóság és tartósság - a Korudo speciális hidegkeményítési technológiájának köszönhetően a Rockwell-skála 58 HRC optimális szintjéig. A penge japán, magas széntartalmú AUS-8 acélból készült, ez az acél nagyon erős és nagyon éles.

- A penge kézzel van csiszolva 6000 szemcsés vízkővel a kifogástalan élesség érdekében.


- Ideális vágási szög az oldalanként 15-17 fokos élességnek köszönhetően.

- A kés markolata a japán kánonoknak megfelelően természetes fából készült, és gondos kezelést igényel.

- Magas széntartalmú acél - ne hagyja sokáig nedvesen! Az élezéshez élezőkövet ajánlunk használni. Élezés után öblítse le vízzel, és azonnal törölje át tiszta ruhával. Ne mossuk mosogatógépben. Kérjük, tartsa be az ápolási utasításokat, és a kés hosszú ideig fogja szolgálni Önt. Ez a termék megfelel minden biztonsági és higiéniai előírásnak.
terméktípus: Kés.
Típus: Vintage | Vintage.
Anyag: otel AUS-8.
Keménység ( HRC ): 58.
Kezelje Az Anyagot: Fa.
Szín: Ezüst / barna.
Fogantyú színe: Barna.
Méret ( cm ): 22.5.
Hossz ( cm ): 22.5.
Penge hossza ( cm ): 11.
Penge szélessége ( cm ): 2.1.
Fa konstrukció: Kézzel mossa, majd száraz törlőkendővel törölje le..
Hasonló termékek

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.