212 részes oktató puzzle, Európa-térkép, 40 x 46 cm, 7 év +

SKU: 4680587
  • Gyors kiszállítás
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 25 április - 29 április
5144 Ft 7357 Ft RRP ?
Leírás

Mercaton® oktató puzzle 212 darab, Európa térkép, 40 x 46 cm, 7 év +Egy 180 darabos puzzle, amely Európa térképét ábrázolja nagy, lenyűgöző 40 x 46 cm-es formátumban.

Ezenkívül 32 oktatási darabot is tartalmaz, amelyek tesztje a tudás megszilárdítására szolgál.
Európa oktatási térképe vizuális utazás kontinensünkön.

A térkép elrendezésével a gyermek megtanulja, hogyan néz ki Európa, milyen az egyes országok eloszlása és hogyan néznek ki az egyes országok zászlói.

Megismerkedik Európa leghíresebb tárgyaival, néhány nemzeti hagyománnyal, szokással és legendával, valamint az ezekben az országokban készült termékekkel.

Az elrendezés után a gyermek megszilárdíthatja tudását egy teszt megoldásával, amely két lemezt illeszt az ország nevével és a zászlóval.

Európa puzzle térképe - arra ösztönzi Önt, hogy elmélyítse ismereteit kontinensünkről. Kiváló tananyag a korai oktatásban, és nagyszerű szórakozás a gyermek és az egész család számára.

Előírások:

• Kor: 7+
• fotó méretei: 40 X 46 cm
• Zeneszámok száma: 180 + 32 oktatási


Hasonló termékek
Műszaki adatok
Súly: 0,300 Kg

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.