Ibili-Healty főzőkolbász készlet, boroszilikát üveg/szilícium, 19x6x6 cm, sárga

SKU: 4685256
  • Gyors kiszállítás
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 15 április - 23 április
7920 Ft 8212 Ft (-3%) ?
Leírás

Unknown Image

Az IBILI Menaje konyhai termékek gyártásában szerzett kereskedelmi tapasztalata 1942-re nyúlik vissza.

Innovatív filozófiája és a piachoz való alkalmazkodása egy olyan vállalatot hozott létre, amely az ügyfelek iránti elkötelezettség és a minőségi szolgáltatás irányába orientálódik.

Jelenleg több mint 2000 referenciát tartalmazó konyhai termékkatalógust kínál, a Marcos Larrañaga y Cia, SA csoport által Alegria-Dulantzi (Alava), amelyhez az IBILI Menaje tartozik, épített új, 16 000 m2-es logisztikai raktárban, amely garantálja a tökéletes ügyfélkiszolgálást.

Termékleírás

- A kolbászkészítő készlet boroszilikát üvegből és szilikonból készült.

- A termék csomagolása receptmintákat tartalmaz.


terméktípus: Készlet.
Típus: A mezel elkészítése.
Anyag: Boroszilikát üveg / szilícium.
Colour_52: Sárga.
Alak: Négyszögletes.
Méret ( cm ): 19 x 6 x 6 x 6.
Hossz ( cm ): 19.
Szélesség ( cm ): 6.
Magasság ( cm ): 6.
Fa konstrukció: Kézi / automatikus mosás.
Hasonló termékek
ibili
Az Ibili márka Algériából származik több, mint hetven év tapasztalattal a piacon és főző kellékek gyártására specializálódott. A márka védjegye az innovatív és sokoldalú kivitelezés, amely minden kollekcióját jellemzi, mindig a leghatékonyabb technológiákat alkalmazva és figyelembe véve a vásárlók igényeit. Az Ibili a jelenben egy nemzetközi szinten népszerű márka, amely plusz kényelmet és minőséget hoz konyháinkba.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.