Dekorációs panel, PVC, 3D téglamintás, piszkosszürke, 96x48,5 cm, 3D téglamintás, piszkosszürke, 96x48,5 cm

SKU: 4704093
  • Gyors kiszállítás
3769 Ft 4523 Ft RRP ?
Elkelt
Leírás
Description:

Dekorációs panel, PVC, 3D téglamintás, piszkosszürke, 96x48,5 cm, 3D téglamintás, piszkosszürke, 96x48,5 cm


A dekoratív PVC falpanelek modern és praktikus megoldást jelentenek bármilyen belső tér (pl. konyha, fürdőszoba, nappali, előszoba) berendezéséhez. A minták stílusa különleges 3D hatást kölcsönöz a paneleknek, és dizájnos jelleget kölcsönöz a helyiségeknek, ahol használják őket.

A dekorációs panelek használhatók a lakások belső falainak befejezésére, előszobákban, fürdőszobákban, hálószobákban vagy erkélyeken. A dekoratív PVC panel falra ragasztása gyorsan átalakítja a fal megjelenését, modern és elegáns belsőépítészetet teremtve. A dekoratív PVC panelek vízállóak, nedvességállóak és könnyen tisztíthatók, így ideálisak olyan helyiségekbe, mint a fürdőszobák, garázsok, nyaralók. Nincs szükség professzionális vagy speciális szerszámokra, ezeket a paneleket mindenki maga is képes felszerelni.

Nem ajánlott nyílt lángforrással rendelkező helyeken (kályha, kandalló stb.).

Az egyes panelek kis súlya egyszerűvé teszi a szerelési folyamatot, és nem igényel speciális szerszámokat vagy képzett szerelőcsapatot. A szerelést bárki el tudja végezni. A panelek további előnye a rugalmasságuk, amelynek köszönhetően tökéletesen használhatóak a fal egyenetlenségeinek elfedésére.

A 3D hatás a speciális formákon megjelenő domborműves képnek köszönhetően érhető el.

Méretek:

  • Hossz: 96 cm
  • Szélesség: 48,5 cm
  • Vastagság: 0,4 mm
  • Egy dekorlemez 0,48 négyzetmétert fed le.

Szerelési útmutató:

1. A falfelületnek száraznak és tisztának, por- és zsírmentesnek kell lennie. 2. Használjonvízmértéket a jelölések elvégzéséhez. 3. Vágja a lemezt a megfelelő méretreollóval vagyvágóeszközzel.4. Használjon szerelőragasztót vagy kétoldalas ragasztószalagot.

Ragassza a falra egy speciálisan akril alapú PVC-panelekhez kifejlesztett ragasztóval. Oldószerek használata NEM ajánlott.

A következő ragasztót javasoljuk használni:Stukkofix Tytan szerelőragasztó.


Csomagolás: 300 g.
Raktár helye: MCT-ART.
Gyártó: Artol.
Ean: 4610003537166.

Material:
Instructions:
Set:
Műszaki adatok
Súly: 0,170 Kg
Termékek ugyanattól az eladótól

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.