4 db Quasar & Co. törölközőkészlet, 100% pamut, 450 g/m², 2 x 50 x 90/2 x 70 x 140 cm, Türkiz

SKU: 4728726
  • Gyors kiszállítás
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 13 December - 14 December
  • A termék eredete: .
11554 Ft
Leírás
Description:

Abszorpciós kapacitás: biztosítja a víz gyors felszívódását a bőrről, a hajról vagy a különböző megtörölni vagy szárítani kívánt tárgyakról. A bolyhos törülköző gyorsan és alaposan felszívja a vizet, csak egyszerű paskolással, nyomkodással, nem szükséges a felületek dörzsölése.

Anyagminőség: A termékek 100%-ban kiváló minőségű török pamutból készülnek, gondosan feldolgozva. Szegélyekkel és dupla varrással vannak ellátva, hogy megakadályozzák a mosás utáni szétesést. A törölközők megfelelő mosással puhábbá, bolyhosabbá és nedvszívóbbá válnak. A pamut minden bőrtípusra ajánlott.

Delicacy: Mindig felüdülés egy forró fürdő után "becsomagolni" és kényeztetni magunkat egy puha és kényelmes törölközőben. Ezek rendkívül puhák és bolyhosak, rengeteg meleget és kényelmet biztosítanak. A 100% pamutszövetből készült, jellegzetes légáteresztő képességű törölközők tökéletesen ápolják a testét. A törölközők fonott szálakból készülnek a plüssösség érdekében. Ezek a nagyon rövid (0,5 mm alatti) fonalak azért gyakoribbak, mert az utóbbi években a pamutot gépi úton szedik és a szálakat rettegésben tartják. Emiatt a törölközők az első néhány mosás után szöszöket hagyhatnak maguk után.

A Quasar & Co. kéz-, arc- és testtörülközők puha és bolyhos tapintásúak, pamutból készültek. Könnyen moshatók kézzel vagy legfeljebb 40˚C-on mosógépben. Puha textúrájuk és nagy nedvszívó képességük révén ideálisak a bőr számára, mivel az anyag mentes a káros anyagoktól. Nagy ellenálló képességgel és tartóssággal rendelkeznek. A színük hosszú ideig tart. A természetes festési technológiát alkalmazva ezek a fakulásálló törölközők többszöri mosás után is megtartják színüket.

Tolerancia: ± 3% a súly/méret/szín tekintetében.

Szín: Türkiz

Anyag: 100% pamut

Márka: Quasar & Co.

Anyagsűrűség: 450 g/m2

Mosható: 40˚C

Vízkőmentes: Igen

Méretek: 50 x 90 cm (Sz x H); 70 x 140 cm (Sz x H)

Súly: törölköző 50 x 90 cm - 214 g; törölköző 70 x 140 cm - 441 g


Material: Pamut
Instructions:
Set:
Hasonló termékek
Műszaki adatok
Súly: 1.4 Kg
Anyag: Pamut
Szín: Türkiz
Mosható (°C) 40

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.