Vintage Pamut pléd fekete virág mintás rojtos 160x130 cm

SKU: 4729463
  • Egy darab maradt
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 25 április - 29 április
5310 Ft 5589 Ft (-4%) ?
Leírás

A Bloomingville Mali takaró, pléd újrahasznosított pamutból készült, csodálatos fekete alapon szürkés virág mintákkal! Tökéletes a hideg téli napokra, vagy a hűsvös nyári éjszakákra. Vagy helyezd az ágyra vagy a kanapéra, hogy meleg és otthonos stílust teremtsen.

Mérete: 160x130 cm

Anyaga: 58% pamut, 30% poliészter, 8% műselyem, 4% OF

Mosási útmutató:

Fehérítés Nem
Szárítógép Nem
Vasalás Közepes
Termék befejezése Szőtt
Mosási utasítás Gépi mosás 40 fokon

 Hasonló termékek
Bloomingville
A skandináv stílus és élet iránti elbűvöléstől az alapító Betina Stampe 2000-ben megalapította a Bloomingville-t. Olyan szenvedéllyel és odaadással sikerült, hogy a vállalat 2014-ben a Regent Holding részévé vált. Ma Bloomingville-t több millió otthon fogadta el márkaként és többmárkás házként, évente négy fő kollekciót, különféle szezonon belüli kollekciókat és egy gyönyörű karácsonyi kollekciót adott ki. A hatalmas népszerűség és a növekedés nem változtatta meg a Bloomingville küldetését: Boldog változásokat hozhatsz a mindennapi beltérbe. Hálásak vagyunk ennek első 20 évéért, és reméljük, hogy ezt még sok éven át megtesszük.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.