6 db-os boroszilikát üvegből készült kávéscsésze készlet

SKU: 4729523
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 12 December - 14 December
12186 Ft
Leírás

6 db-os hőálló boroszilikát üvegből készült kávéscsésze készlet, színes fogantyúval és dekoratív írással.

Ez a 6 darabos kávéscsésze készlet boroszilikát üvegből készült, amely hihetetlenül tartós és ellenálló. Minden csésze egy színes fogantyúval van ellátva, amely széles választékban érhető el, így könnyedén megtalálhatod a saját stílusodnak megfelelő színt. A fogantyúk nem csak díszítőelemek, hanem segítenek is a csésze könnyű és kényelmes használatában.

A készlet minden csészéje dekoratív írással van ellátva, amely a kávézási élményt még kellemesebbé teszi. Az írások finoman vannak kialakítva, így nem zavarják a kávé élvezetét, de mégis hozzátesznek a készlet stílusához és szépségéhez.

Kávés feliratok:

  • Espresso
  • Coffee
  • Macchiato
  • Ristretto
  • Creamy
  • With latte

A hőálló boroszilikát üvegből készült kávéscsészék kiváló minőségűek és könnyen tisztíthatók. A készlet alkalmas mind otthoni, mind irodai használatra, vagy akár ajándékba is adhatod. Ha szereted az elegáns és stílusos dolgokat, akkor ez a kávéscsésze készlet kiváló választás lehet számodra.

ADATOK:

Mérete: 6x100 ml, 7,5x7,5 cm.

Anyag: boroszilikát üveg

Mosogatógépben és mikrosütőben használható


Hasonló termékek

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.