Vintage Nyári asztalterítő rózsaszín rózsa 150*250 cm

SKU: 4729760
  • Egy darab maradt
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 22 április - 24 április
26430 Ft 27821 Ft (-4%) ?
Leírás

Igazi vintage és vidám nyári hangulatot teremt az asztal köré ez a fehér alapon rózsaszín virágos, pamut asztalterítő. A terítőn a csodás virágok mellett még pillangók és méhek is a nyár csodás hangulatát idézik.

Mérete: 150*250 cm

Anyaga: 100% pamutHasonló termékek
Clayre & Eef
A Clayre & Eef márka története 1994-ben kezdődik, egy mesés kis holland faluban, ahol két testvér családi vállalkozásba kezd. A márka a mai napig őrzi a családias jelleget, az évek során hozzájuk csatlakozó barátokkal, ismerősőkkel, akik mind ugyanazzal a lelkesedéssel és szakértelemmel igyekeznek otthonainkat még otthonosabbá tenni. A jelenben a Clayre & Eef egy teljeskörű lakberendezési portfóliót tudhat magáénak, amelynek nagyrésze kézzel készült vázlatok alapján készült, és romantikus, rusztikus, nosztalgikus hangulatot áraszt.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.