Kócsag mintás edényfogó kesztyű Clayre&Eef

SKU: 4729770
  • Még 3 darab érhető el
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 19 április - 23 április
3930 Ft 4133 Ft (-4%) ?
Leírás

Képzeld el magad trópusi környezetben. Ezzel a textil sorozattal minden asztalt nyári díszletté varázsolhatsz. A szépen megtervezett madarak hozzáillő növényvilágával pompás színt adnak ennek a sorozatnak, de egyben trópusi karaktert is adnak 

A kesztyű vastag és kényelmes fogást biztosító pamut anyagból készült. 

Alapszín: bézs

Mérete: 16*30 cm

100% pamut

Az ár 1 db kesztyűre vonatkozik.


Hasonló termékek
Clayre & Eef
A Clayre & Eef márka története 1994-ben kezdődik, egy mesés kis holland faluban, ahol két testvér családi vállalkozásba kezd. A márka a mai napig őrzi a családias jelleget, az évek során hozzájuk csatlakozó barátokkal, ismerősőkkel, akik mind ugyanazzal a lelkesedéssel és szakértelemmel igyekeznek otthonainkat még otthonosabbá tenni. A jelenben a Clayre & Eef egy teljeskörű lakberendezési portfóliót tudhat magáénak, amelynek nagyrésze kézzel készült vázlatok alapján készült, és romantikus, rusztikus, nosztalgikus hangulatot áraszt.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.