IdeallStore® túlélőkészlet, Savivour Master, 20 multifunkcionális termék, fekete színű

SKU: 4740947
 • Gyors kiszállítás
 • Még 3 darab érhető el
Kézbesítés:
 • Kézbesítési idő: 08 December - 11 December
11340 Ft 20395 Ft RRP ?
Leírás

Nagyszerű eszközkészlet bármilyen utazáshoz.

Ez a kis doboz legfeljebb 20 tárgyat tartalmaz, amelyekre szükség lehet túlélés, kempingezés, kerékpározás, vadászat, horgászat vagy egy gyors városon kívüli kirándulás során.

A kis méret a helytakarékosság egyik módja, a készlet könnyen elfér hátizsákban, autós kesztyűtartóban vagy kerékpárkosárban.

A katonai túlélési készlet kiváló minőségű eszköz, amelyet mindig kéznél kell tartania.

Az univerzális használat és a kiváló kialakítás tökéletes ajándékká is teszi. 


A készlet tartalma:

 • Összecsukható mentőkés
 • Multifunkcionális (kés, villa, kanál, konzervnyitó, palacknyitó)
 • LED zseblámpa
 • Taktikai toll - kubotan
 • Amnar
 • Horgászhorog x2
 • Horgászcsali x2
 • Köszvényes halászat
 • Gyűrűs fűrész
 • Fogantyú üveg szállításához
 • Túlélő karkötő paracorddal, iránytűvel, síppal és tűzgyújtóval
 • Összecsukható füstcső
 • Acél vészsíp
 • Kötél / biztosíték x2
 • Karabély x2
 • 11 az 1-ben túlélőkártya + tasak
 • Termikus takaró 130x210 cm
 • Tároló doboz

Összecsukható mentőkés

Tökéletes kés minden alkalomra, és hasznos mentőfelszerelés. Tartalmaz egy ablaktörőt és egy pengét a szíjak vágásához. A kés pengéje 420 rozsdamentes acélból készül, és fekete védőréteggel van borítva. Sima és fogazott pengével van felszerelve. Az előre nem látható balesetek elkerülése érdekében reteszelő rendszerrel volt felszerelve.

Kötelező darab

Univerzális evőeszközkészlet. Egy többfunkciós eszköz, amely hasznos lesz a rendetlenség során. Tartós, korróziógátló tulajdonságokkal rendelkező fémből készült. Kanálból, palacknyitóból, villából, késből és konzervnyitóból készül.

11 az 1-ben túlélési kártya

Rendkívül praktikus, multifunkcionális eszköz, amelyet mindig magával kell vinnie. A multifunkciós szerszám kemény és tartós acélból készül, hasznos lesz mind a mindennapi életben, mind a vészhelyzetekben. Legfeljebb 11 funkcióval rendelkezik: kés, konzervnyitó, csavarhúzó, vonalzó, palacknyitó, csavarkulcs, keresztcsavarkulcs, fűrész, szögmérő, kis csavarkulcs, csavarlyuk. A készlet tartalmaz egy fekete borítót és egy felhasználói kézikönyvet.

Taktikai toll - kubotan

Diszkrét toll, amely elrejti az önvédelmi eszközt. Alkalmas fújások, nyomás és karok felhelyezésére. Kiváló minőségű alumíniumötvözetből készült. Az ergonomikus forma és a különleges textúra biztos fogást biztosít. Kubotan működő toll formájában. A vége ablaktörővel volt felszerelve.

Túlélő karkötő

Csodálatosan megtervezett univerzális túlélő karkötő. Ez egy parakódsorból áll, amely kibontáskor sok tartalékot biztosít. Használhatja menedék építésére, cipőfűzőként és egyéb szükséges tevékenységekként. Ezenkívül a zárásnak van egy gombiránytűje, egy síp és egy kis kő. 

Magnézium-alapú amnar

Az egyik legjobb emlékeztető, amely lehetővé teszi, hogy bármikor tüzet gyújtson. Még több ezer felhasználásra is elegendő. Időjárástól vagy földrajzi elhelyezkedéstől függetlenül használható. Nedves állapotban is működik! A rögzítőlemez mérőszalaggal és palacknyitóval rendelkezik.

LED zseblámpa

Hatékony és gazdaságos LED zseblámpa állítható fénysugárral. Fényes fényt biztosít, amely elegendő az erdőben való utazáshoz. A kis méret lehetővé teszi, hogy zsebbe tegye, és egy fémkapcsot, hogy egy ruhadarabhoz rögzítse. (az akkumulátort nem tartalmazza)

Kötélfűrész

A tartós fűrész kiváló eszköz a fa gyors vágásához. Könnyen vághat ágakat és egyéb faelemeket. Rendkívül hasznos menedék építésekor. 

Szálkábel és összecsukható lángcső

A gyúlékony szálkábel lehetővé teszi a tűz gyors meggyújtását. A gyújtók tökéletes helyettesítője. Használhatja egy kis zseblámpa létrehozására is. A lángcső pótolhatatlan eszköz a tűz meggyújtására. Kihajtva ez a 40 cm-es cső segít megvilágítani a tüzet.

Palacktartó

A kényelmes, univerzális méretű tartó lehetővé teszi, hogy a vizes palackot közvetlenül a nadrágszíjhoz vagy a hátizsák elemeihez rögzítse. Helytakarékosságot és gyors hozzáférést biztosít egy vizes palackhoz. 

Klip horog

A zárral ellátott tartós karabély tökéletesen szolgál egy másik típusú markolatként. Hasznos lesz egy lap lógásához, kötelek rögzítéséhez vagy más, a táborépítéssel kapcsolatos tevékenységekhez. 

Horgászköszvény, horgok és csalik

Egy horgászkészlet, amely tökéletes lesz vészhelyzetben, de tartalékként is szolgál az alapvető felszerelésekhez. A tapasztalt és kezdő túlélő könnyen használhatja ezt a készletet halak fogására.

Doboz

Egy kicsi, erős műanyag doboz, amely könnyen elfér a teljes túlélési készletben. A biztonság érdekében szivaccsal bélelték, hogy esés esetén megvédjék a szerszámokat. A doboz reteszekkel zárva van. A doboz mérete 18 x 11 x 5 cm.


TERMÉKTÍPUS: Túlélő készlet.
SPORT: Túrázás.
SPORT: Kemping.
ANYAG: Fém.
SZÍN: Fekete.
CSOMAG TARTALMA: 1 x Készlet.
A BUKSZUSOK SZÁMA: 20.
SÚLY: 620 g.
Brandi: IdeallStore.
Hasonló termékek
Műszaki adatok
Súly: 0,200 Kg

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.