IdeallStore® túlélőkészlet, Savivour Master, 20 multifunkcionális termék, fekete színű

SKU: 4740947
 • Gyors kiszállítás
Kézbesítés:
 • Kézbesítési idő: 05 Október - 06 Október
11672 Ft 20994 Ft RRP ?
Leírás

Nagyszerű eszközkészlet minden utazáshoz.

Ez a kis doboz legfeljebb 20 olyan tárgyat tartalmaz, amelyekre szükség lehet a túlélés, kempingezés, kerékpározás, vadászat, horgászat vagy egy gyors kirándulás során.

A kis méret helytakarékos, a készlet könnyen elfér a hátizsákban, az autó kesztyűtartójában vagy a kerékpár kosarában.

A katonai túlélőkészlet olyan kiváló minőségű eszköz, amelyet mindig kéznél kell tartania.

Az univerzális felhasználás és a kiváló kialakítás tökéletes ajándékká is teszi.


A készlet tartalmazza:

 • Összecsukható mentőkés
 • Multifunkcionális (kés, villa, kanál, konzervnyitó, üvegnyitó)
 • LED zseblámpa
 • Taktikai toll - kubotan
 • Amnar
 • Horgászhorog x2
 • Horgászcsali x2
 • Horgászbél
 • Gyűrűs fűrész
 • Palackszállító fogantyú
 • Túlélő karkötő paracorddal, iránytűvel, síppal és tűzgyújtóval
 • Összecsukható füstcső
 • Acél vészsíp
 • Zafír / Biztonsági x2
 • Karabély x2
 • 11 az 1-ben túlélőkártya + tok
 • Termikus takaró 130x210 cm
 • Tároló doboz

Összecsukható mentőkés

A tökéletes kés minden alkalomra, és hasznos mentőeszköz. Tartalmaz egy üvegtörőt és egy pengét is az övek vágásához. A kés pengéje 420 rozsdamentes acélból készült, és fekete védőbevonattal van bevonva. Sima, fogazott pengével van felszerelve. A váratlan balesetek elkerülése érdekében zárórendszerrel van felszerelve.

Egy kötelező darab

Univerzális evőeszközkészlet. Egy többfunkciós eszköz, amely hónapokon keresztül kéznél lesz. Ellenálló, korrózióálló tulajdonságokkal rendelkező fémből készült. Egy kanálból, egy üvegnyitóból, egy villából, egy késből és egy konzervnyitóból áll.

11 az 1-ben túlélőkártya

Rendkívül praktikus, többfunkciós eszköz, amelyet mindig magadnál kell tartanod. A többfunkciós eszköz kemény és tartós acélból készült, a mindennapi életben és vészhelyzetekben egyaránt hasznos lesz. Akár 11 funkcióval is rendelkezik: kés, konzervnyitó, csavarhúzó, vonalzó, palacknyitó, csavarhúzó, keresztcsavarhúzó, fűrész, szögmérő, kis csavarhúzó, csavarfurat. A készlet egy fekete tokot és egy használati útmutatót tartalmaz.

Taktikai toll - kubotan

Egy diszkrét toll, amely egy önvédelmi eszközt rejt. Alkalmas ütések, nyomás és a fogantyúk felhelyezésére. Kiváló minőségű alumíniumötvözetből készült. Az ergonomikus forma és a speciális textúra biztos fogást biztosít. Kubotan egy funkcionális toll formájában. A végét üvegtörővel látták el.

Túlélő karkötő

Egy csodálatosan megtervezett univerzális túlélő karkötő. Egy paracord zsinórból áll, amely kiakasztva rengeteg tartalékot biztosít. Használhatod menedéképítésre, csúzlizáshoz és más szükséges tevékenységekhez. Ezenkívül a lezáráson egy gombos iránytű, egy síp és egy kis kovásszár is található.

Magnézium-alapú amnar

Az egyik legjobb amnion, amely lehetővé teszi, hogy bármikor tüzet gyújtson. Ez akár néhány ezer használatra is elegendő. Időjárástól és földrajzi elhelyezkedéstől függetlenül használható. Nedvesen is működik! A rögzítőlemezen egy mérőszalag és egy üvegnyitó található.

LED zseblámpa

Hatékony és gazdaságos LED-es zseblámpa állítható fénysugárral. Világos fényt biztosít, amely elegendő az erdei kirándulásokhoz. A kis méret lehetővé teszi, hogy zsebre tegye, és egy fémkapocs segítségével egy ruhadarabhoz rögzítheti. (elem nem tartozék)

Fűrészek kötéllel

A tartós fűrész nagyszerű eszköz a gyors fakivágáshoz. Könnyen vághat ágakat és más faelemeket. Rendkívül hasznos menedék építésénél.

Szálas zsinór és összecsukható lángcső

A gyúlékony szálas zsinór lehetővé teszi a gyors tűzgyújtást. Tökéletes helyettesítője a tűzgyújtóknak. Egy kis fáklyát is készíthet belőle. A lángcső pótolhatatlan eszköz a tűzgyújtáshoz. Kihajtogatva ez a 40 cm-es cső segít a tűz egyenletes égetésében.

Palacktartó

A kényelmes, univerzális méretű tartóval közvetlenül a nadrágszíjra vagy a hátizsák elemeire rögzítheti a vizes palackot. Helytakarékos és gyors hozzáférést biztosít a vizes palackhoz.

Klipszes horog

Egy zárral ellátott tartós karabiner tökéletesen megfelel egy másik típusú rögzítőelemként. Jól jön egy lepedő felakasztásához, zsinórok rögzítéséhez vagy más táborépítési tevékenységekhez.

Horgászzsinór, horgok és csalik

Egy horgászkészlet, amely tökéletes lesz vészhelyzetekben, de az alapfelszerelés tartalékaként is. A tapasztalt és a kezdő túlélők is könnyen használhatják ezt a készletet a halfogáshoz.

Box

Egy kis, erős műanyag doboz, amelybe könnyedén elfér a teljes túlélőcsomagod. A biztonság érdekében szivaccsal bélelt, hogy megvédje a felszerelést egy esetleges leejtés esetén. A doboz lakattal van lezárva. A doboz méretei: 18 x 11 x 5 cm.


TERMÉKTÍPUS: Túlélő készlet.
SPORT: Túrázás.
SPORT: Kemping.
ANYAG: Fém.
SZÍN: Fekete.
CSOMAG TARTALMA: 1 x Készlet.
A BUKSZUSOK SZÁMA: 20 EU.
SÚLY: 620 g.
Brandi: IdeallStore.
Hasonló termékek
Műszaki adatok
Súly: 0,200 Kg

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.