• Gyors kiszállítás
53365 Ft 102564 Ft RRP ?
Elkelt
Leírás
Description:
  • A Quasar & Co. irodai szék olyan darab, amelyet nemcsak megjelenése, hanem funkcionalitása is megkülönböztet.
  • Különböző dekorációk rendezésére alkalmas, ez a szék lehet az ellenállás darabja, amely harmonikusan kiegészíti a teljes stilisztikai vonalat.
  • Könnyen karbantartható, az ülés gondosan kidolgozott részletekkel rendelkezik az optimális kényelem biztosítása érdekében.
  • A szék három alapvető kritériumot jelöl meg: funkcionalitás, innováció és esztétika.
  • Ez egy mobil szék, amely hosszú használat esetén is biztosítja a teljesítményt és a kényelmet.

A megfelelő irodai szék kiválasztása nagyon fontos dolog, különös tekintettel arra, hogy naponta legalább nyolc órát, kis szünetekkel töltjük őket az irodában ülve. Hosszú távon ez befolyásolhatja egészségünket, ha nem hozunk helyes választást, és nem tartjuk fenn a helyes pozíciót, amelyet a munkavédelem területén dolgozó szakemberek ajánlanak.

A Quasar Chair & Co. modell Zeta Basic három alapvető kritériumot jelöl meg: funkcionalitás, innováció és esztétika. Ez egy mobil szék, amely hosszú használat esetén is biztosítja a teljesítményt és a kényelmet.

Az irodai szék ergonomikus háttámlája hálós anyagból van kárpitozva a nagyobb légáteresztő képesség érdekében, míg a vastag bélés puha és kényelmes a hosszú távú tartózkodáshoz.

A magas, ívelt háttámla egyenletes támaszt nyújt az ágyéki területnek, hogy megelőzze a hát- és nyakfájást és növelje a hatékonyságot a munkahelyen. Az irodai szék fejtámlával is rendelkezik, amely felfelé és lefelé állítható, hogy megfelelő támogatást nyújtson Önnek.

A karok egyenletesen osztják el a súlyt, hogy csökkentsék a könyökre nehezedő nyomást.

A gázdugattyú jól beállítja az ülésmagasságot, ami segít fenntartani a lábak és a térd helyes helyzetét. Beállíthatja az ülés magasságát, döntheti a háttámlát (akár 114°-ig), hogy alkalmazkodjon az Ön igényeihez. A kiváló minőségű gázkar lehetővé teszi az ergonomikus ülés magasságának sima és biztonságos beállítását.

A kerekekkel ellátott, 360°-ban elfordítható ülés optimális mobilitást tesz lehetővé a könnyed mozgáshoz.

A terméket szétszerelve szállítják, és a doboz belsejében az összeszereléshez szükséges utasítások és anyagok találhatók. A termék összeszereléséhez csavarhúzó szükséges.

A mechanizmus élettartamának meghosszabbítása és a nyikorgás megelőzése érdekében ajánlott 2-3 havonta technikai kenőanyag spray-t használni.

Szín: kék/fekete

Anyag: Textil/ABS

Márka: Quasar & Co.

A termék teljes mérete: 112 x 78 x 66 cm (h*a*l)
Ülés súlya: 15,2 kg
Minimális ülésmagasság a talajtól: 40 cm

Max. ülésmagasság a talajtól: 50 cm

Ülésszélesség: 48 cm

Ülésmélység: 53 cm

Háttámla magasság: 58 cm

Háttámla szélesség: 44 cm

Maximális támogatott tömeg: 100 kg


Material: Műanyag/Textil
Instructions:
Set:
Műszaki adatok
Súly: 16.5 Kg
Anyag: Műanyag/Textil
Szín: Fekete|Kék
Products from the same seller

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.